"SRAMOTA, ISTERALI SU ME KAO DŽUKELU"! Đani se oglasio prvi put nakon što su mu inspektori prekinuli nastup, a sada on traži PRAVDU

Uživeo se maksimalno...

Đani
Đani, Foto: Printscreen/instagram

Prošle nedelje inspekcija je upala u jedan klub u Lukavcu, u Bosni i Hercegovini, gde je nastupao naš pevač Radiša Trajković Đani, i rasterala masu.

Na nastupu nisu ispoštovane propisane mere radi sprečavanja širenja korona virusa, pa je inspekcija morala da reaguje.

- Osećao sam se kao džukela, došli su i isterali nas. Bilo mi je neprijatno i glupo. Sramota me je bilo zbog svih ljudi koji su se uželeli zabave i muzike. Došao sam da radim, a oni su me isterali napolje kao poslednju budalu. Ne mogu da stojim ispred i da brojim ljude. Sve su zaustavili i bukvalno rekli: "Aj sad svi brže kući!" - kaže Radiša i dodaje da je prvih sat vremena sve normalno funkcionisalo.

Đani
Đani, Foto: Youtube/Printscren

- Ja i moji muzičari smo sve montirali, sedeli, večerali, nisam očekivao da će biti toliko ljudi. Malo mi je bilo nezgodno, ali ne mogu da prekinem ništa - dodao je on.

Povezane vesti

 • Korisnik: Misa
  21/10/2020 - 07:07
  Gle mu njuske one gubave
 • Korisnik: saki
  20/10/2020 - 19:03
  i nisi bolji od dzukele
 • Korisnik: Milan
  20/10/2020 - 14:42
  Требали су да те ухапсе.
 • Korisnik: Vladimir
  20/10/2020 - 14:40
  A šta si očekivao,da te isprate kao kralja i da ti još i izlepe celu glavu sa novcem.NEMAŠ NI MALO OBZIRA PREMA TRENUTNOJ SITUACIJI.BITNO JE DA ZARADIŠ,PA MAKAR GAZIO I PREKO MRTVIH.
 • Korisnik: Petar
  20/10/2020 - 13:40
  Jel si od "sramote" i pare vratio ????? Folirant beskonacni !!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA