OVO JE NJIHOV RECEPT! Danijela Dimitrovska otkrila tajnu uspešnog braka, ovako to rade ona i Ognjen Amidžić! (FOTO/VIDEO)

Danijela je istakla šta je najbitnije u svakom odnosu, ali i progovorila o odricanjima

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić, Foto: Instagram

Naša uspešna manekenka i supruga voditelja Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska, govorila je za emisiju "Premijera". Ona je otkrila da li bavljenje manekenstvom podrazumeva odricanje.

- Kada se u tako ranom dobu odlučite za neku profesiju koja zahteva puno odricanja, kao i profesionalni sport, svesni ste toga, znate šta vam je cilj i to je na neki način ulog u svaki posao, tako da ne smatram da sam imala bilo kakvu žrtvu niti odricanje - rekla je ona.

Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska
Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Nedavno se njen suprug suočio sa bolešću, zbog čega je bio hospitalizovan iako nije imao simptome i test na koronu bio je negativan. Danijela je sada otkrila kako su oni kao porodica uspeli da prebrode ovo.

- Ja na ovo što se dešava i nama i celom svetu gledam kao na jednu lekciju, tako je i u našem slučaju bila lekcija, pa kako je ko protumači, to ćemo videti u budućnosti. Prosto posledica nema, kada dođe lekcija, nešto naučite i to znači da bude samo lepo i da idete ka boljem - istakla je Danijela, a potom otkrila formulu uspešnog braka:

- Jako je važno da svako ima neki svoj mir, svako svoj svet, svoj posao, jer je u braku važno individualno biti zadovoljan a opet važno je održati i to da bar jednom nedeljno budemo svi na okupu, jer je takvo vreme da ne možemo da živimo kao u vreme naših roditelja i da svi zajedno ručamo u tri.

Ljubav Danijele i Ognjena traje preko deset godina, a kruna ove ljubavi jeste sin Mateja. Manekenka ističe da njih dvoje puštaju sina da izgradi sopstveni karakter i da uživaju u svakoj njegovoj emociji.

- Mi ga puštamo da ispolji sve svoje emocije, to je jako važno za izgradnju karaktera, i bilo koje osobe, ne treba sputavati decu ni kad su ljudi, besni, tužni. Treba negovati njihova osećanja i njihovu individualnost i biti im podrška, tako da na taj način uživamo, ne borimo se protiv toga. Imati više dece je stvar trenutka i stvar mnogih okolnosti, ukoliko se to bude desilo jednog dana, mi ćemo se radovati tome - ispričala je Danijela.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi