Dara Bubamara napustila Srbiju, sa svojim 21. godinu mlađim dečkom, januar će provesti na ovoj rajskoj destinaciji (VIDEO)
alo.rs

Dara Bubamara mesecima unazad uživa vezi sa 21. godinom mlađim Tonijem od kojeg se ne odvaja i sa kojim veoma često putuje na luksuzne destinacije.

Pevačica je na Instagram storiju podelila videe sa aerodroma, a i njen dečko Toni je pokazao da čeka let i da odlazi iz Srbije. Dara je pokazala i da se spakovala, a da ide na duže vreme može se naslutiti i po tome što je ponela čak dva poveća kofera.

Dara Bubamara

Instagram/printscreen

Dara Bubamara, Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, luksuzna i raskošna putovanja ovom paru nisu strana, a Dara svaki detalj raskoši u kojoj se baškari snimi i podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. Mladi biznismen je Daru Bubamaru odveo na Maldive, a kako su mediji brujali, za taj odmor je platio više od 6.000 evra za svega nekoliko dana boravka. Nakon toga je usledilo putovanje na Zanzibar, a potom i u Instanbul. Pevačica na svakoj od fotografija blista od sreće i zadovoljstva, a prelepi prizori koje je snimala oduševili su njene pratioce. I dok mnogi polemišu o njenoj romansi, očigledno da ona tome ne pridaje previše pažnje, već se trudi da svakodnevno uživa sa dragim.

Kako je Dara nedavno rekla u emisiji "Ekskluzivno", u januaru će sa svojim izabranikom otputovati u Meksiko.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: