Dara Bubamara
Ata images
Dara Bubamara

Ata images

Foto: Ata images

Iako je planirala da dve nedelje provede na moru u Grčkoj i odmori se za sve pare, planove joj je pokvarila korona, ali i vest o zatvaranju granica, pa je brže-bolje spakovala kofere i vratila se u Srbiju. Da se uplašila da će ostati zarobljena u stranoj državi, pokazala je time što je samo dan nakon vesti da će Grčka zatvoriti granicu za turiste iz Srbije promenila let.

Njen dolazak nije promakao našem paparacu, koji je uspeo da je uslika odmah nakon sletanja, vidno neraspoloženu jer je peščane plaže i grčko more zamenila asfaltom.

Dara Bubamara

Ata images

Foto: Ata images

Namrštena, u sportskom izdanju, sakrivena ispod velikih, crnih naočara, Dara je sačekala da po nju dođe vozač, pa je sela u svoj skupoceni automobil i odmah obavila nekoliko telefonskih razgovora.

I ne samo to. Taman je navikla svoje fanove na s*ksi selfije s plaže, a po svemu sudeći, sada će morati da zaboravi na to, makar do kraja ovog leta.

Ako je za utehu, bar je za razliku od većine koleginica pokvasila guzu u slanoj vodi. Daro, nasmej se, nema mesta ljutnji.