Dara Bubamara se ponovo bahatila! Pevačica divljala na auto-putu, sve to snimala, a javnost ostala zgrožena! (VIDEO)
alo.rs

Dara Bubamara, koja je poznata da voli brzu vožnju, ponovo je na društvenoj mreži objavila snimak kako vozi čak 158 kilometara na sat.

Sem što je pritisnula papuču za gas do kraja, Dara je pustila i muziku do daske, a kad se začuka "Jugoslovenka", Lepe Brene, pevačica je pala u trans. Na videu se vidi kako je pustila volan sa obe ruke i počela da udara šakama od volan dok je jurila brzom trakom na auto-putu.

Dara Bubamara, Foto: printscreen

Podesetimo, Dara je ranije objavljivala da je vozila 204 km/h po auto-putu i tada je rekla da je "presretači ne mogu da me uhvate"!

"Moj auto je poslednja reč tehnike. Može da priča jezike, da meri temperaturu, da masira. Ima milion oznaka, a vi ste se uhvatili za brzinu. Vozila sam i brže, presretači nisu mogli da me stignu", napisala je Dara na Instagramu uz smajlije koji plaču od smeha.

Pročitajte još

Komentari (4)

lala

25.02.2021 14:42

Koja si ti nevidjena seljancura, isla bi ti meni peske, a to sto ne mogu da te uhvate , pa moras i ti negde stati , e tad bi te lepo priveo pa sve snimke koje si objavila na sud pa se smej do mile volje , Smraduso jedna, vidi se da gram mozga nemas luksuzan auto je za uzivanje u voznji postujuci propise a sirotinja koja nema vozi sta ima isto postujuci zakon ,ti kao imas masinu , avion kupi pa vozi al i tu postoje zakoni.. sta rade zene kad im prodje mladost i slava, golotinja i glupiranje....

Nada

25.02.2021 14:52

ALO BRE DRZAVO HOCETE LI STATI OVOJ LUDOJ ZENI NA PUT ILI CEKATE DA NEKOGA UBIJE ? DALI JE UVEK PIJANA ILI JE NARKOMANKA ? DARA JACA OD DRZAVE !

Tamo neko

25.02.2021 21:09

@Nada - Ministre šta čekaš više, jel treba da ybije nekoga kolima da bi se ova byaletina nayčila pameti. Hapsi bre Vyline ovy bagry.

Veljko

25.02.2021 19:24

Kompleks malih zdepastih žena koje liče na mis Pigi. A još kada ima pare sve je duplirano.