Đorđe David
Printscreen / Youtube
Đorđe David

Printscreen / Youtube

Đorđe David, Foto: Printscreen / Youtube

Gotovo da nema nedelje da Đorđe David ne prozove kolege sa estrade u emisiji "Zvezde Granda" čiji je član žirija. Posle niza onih sa folk scene koji su mu stali na žulj i koji mu iz nepoznatih razloga smetaju, odlučio je da javno oplete i po kolegi sa rok scene, Zvonimiru Đukiću, to jest Đuletu Van Gogu.

Zvonimir Đukić Đule Van Gog

Alo!/Masanori Jošida

Zvonimir Đukić Đule Van Gog, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Ničim neizazvan, Đorđe je usred emisije uputio niz uvreda na Đuletov račun, nazvavši ga budalom koja ne zna da se ponaša na sceni.

- Ne znam šta je sa ovim večerašnjim kandidatima, važno im je da prate kamere, a ne da pevaju i pokažu kvalitete. Sramota! Sledeći put neću davati glasove ako budu flertovali sa kamerama i pratili koja kamera ih snima! Na kraju će postati kao Đule Van Gog, koji kao budaletina liže kamere na sceni od kad se pojavio - istakao je roker posle nastupa jedne od kandidatkinja, ali mu ovoga puta nije pošlo za rukom da inicira sukob budući da kolega roker nije želeo preterano da ga komentariše.

- Iznenađen sam tim komentarom budući da nikada nisam imao konflikt sa Đorđem Davidom ili mu uputio ikakvu ružnu opasku tokom naših višedecenijskih karijera. Nemam ideju zbog čega je tako nešto izrekao, ali svakako ću da se ogradim od te priče i neću joj pridavati nikakav značaj - zaključio je Đukić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (3)

miki

25.01.2021 11:23

đorđe david je malo poleteo.prvi put da čovek ima posao i da radi pa nezna više kako da se ponaša. posle dugih godina igranja flipera u ćošku čorba kafea našao se da komentariše nekoga ko je dobio i MTV nagradu

Djoka

25.01.2021 11:47

Da nije u žiriju trpeo bi i molio za parče hleba.

Sasa

25.01.2021 13:23

Djordje-budaletina. Van Gog-gospodin čovek.