OCA SU MU UBILI U POLITIČKOJ NAMEŠTALJCI Đorđe David bio u automobilu kada se sve desilo, i dalje ima užas pred očima ( VIDEO)

Taj momenat mu je promenio život .

Đorđe David
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Muzičar Đorđe David završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a kako kaže, krivac za to bio je njegov, sada već pokojni otac.

- Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala radio televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge - rekao je David.

David je priznao da isprva nije imao nameru da se bavim umetničkim poslom, ali na taj put odvela ga je velika tragedija u životu, kada mu je otac nastradao. 

- Moj otac je bio član saveza komunista, i do su svi gledali da zabode u neku lovu i vikendice njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu - ispričao je pevač, a onda se setio nemilog događaja čiji je bio učesnik.

- Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoveku naprave lom u glavi - rekao je Đorđe i dodao da je upravo zato odbio da ide očevim stopama:

- Tražio sam da se bavim nečim što daje slobodu, a to je umetnost.

Pevač je iskreno govorio o nedavnoj aferi, detaljnije pogledajte OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: trofazni
  27/11/2020 - 21:06
  Da li sam ja jedini koji ovom coveku ne verujem? + ako ne verujete ni vi - ako mu verujete
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi