Zvezde Granda
Printscreen
Zvezde Granda

Screenshot Youtube

Zvezde Granda, Foto: Screenshot Youtube

Đorđe David je tokom poslednje emitovane emisije muzičkog takmičenja, u razgovoru sa jednom od kandidatkinja, otkrio jednu od pojedinosti koja dosad nije bila poznata.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, roker je pitao devojku iz Crne Gore da li će joj biti problem da dolazi u srpsku prestonicu za probe, spominjući joj da je na njoj samo da obezbedi prevoz do Beograda, dok smeštaj snosi "Grand" produkcija.

Do ove odluke Saše Popovića je očigledno došlo jer ova stavka predstavlja veliki trošak kandidatima koji ionako dosta novca daju za prevoz, odeću i sve ono što prati jedan dolazak na snimanje.

Đorđe David

Alo!

Đorđe David, Foto: Alo!

- Od strane produkcije ste obezbeđeni što se tiče spavanja - poručio je Đorđe jednoj od kandidatkinja, a ovaj podatak je oduševio kako kandidate, tako i publiku u studiju i kraj malih ekrana.

Predviđali su joj neviđeni uspeh, a onda je pre 12 godina nestala! Zbog našeg fudbalera se odrekla karijere i napustila Srbiju!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 16.09.2019. 08:42 I stas i glas! Silvija Nedeljković, Foto: printscreen/youtube Silvija Nedeljković je bila takmičarka treće sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a u finalu je zauzela sedmo mesto. Posle takmičenja Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, pa je snimila i duet sa kolegom Nemanjom Stevanovićem.

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!