Dragana Mirković
Alo!/Rajko Ristić
Dragana Mirković

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Kako za hranu, tako i za pića, nije se ni u čemu oskudevalo, pa su gosti mogli da uživaju u različitim vrstama alkoholonih pića, vina, kao i domaće rakije, koja je posebno bila zanimljiva onima koji su željni rodnog kraja. Dragana i Toni su sve organizovali osluškujući želje i potrebe slavljenice, a jedino u šta Manulea nije bila upućena jeste njen rođendanksi poklon.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Nov 29, 2019 at 11:07am PST

Posle sečenja torte i vatrometa, ponosni roditelji su svojoj ćerki predali ključeve novog automobila marke Majbah. Cena ovog četvorotočkaša je oko 300.000 evra jer je u njega ugrađena najmodernija oprema. Inače, ovaj automobil važi za jedan od najsigurnijih na svetu, što je Dragani i Toniju bilo jako bitno.

Majbah

Printscreen

Foto: Printscreen

Posle celodnevne proslave, gosti željni daljeg provoda nastavili su proslavu Manuelinog rođendana u jednom od objekta svetski poznatog lanca ugostiteljstva “Fešn tv klub”. Mišel Adam, vlasnik ove franšize prisustvovao je žurki, što je pevačica i otkrila objavivši samo tu fotografiju sa gala proslave, koja je trajala do duboko u noć .

 

PROČITAJTE JOŠ: