Dua Lipa
Shutterstock
Dua Lipa

Shutterstock

Dua Lipa, Foto: Shutterstock

Pevačica je takođe tvrdila da Kosovo nikada nije i neće biti Srbija, što je dodatno razbesnelo sve one koji su je pratili. Dua je sada rešila da promeni ploču, pa je pozvala sve fanove, a posebno one iz Srbije, da se pridruže njenom onlajn koncertu, koji se inače naplaćuje.

Jedan od prvih koji je osudio njen postupak je Borko Vujičić, poznati reper iz grupe THCF, koji se godinama bavi humanitarnim radom na Kosovu i Metohiji.

- Ne slušam muziku Due Lipe i nisam upoznat sa njenim radom. Nije mi simpatična zbog agresivnog mešanja politike u muziku, pa mi samim tim nije jasan ni njen poziv Srbima da prate i plate njen koncert posle svega što je o Srbima propagirala. Verovatno se radi o nekom vidu provokacije, pa bi sve što bih dalje komentarisao bilo suvišno - poručio je Vujičić, sa čijim stavom se slaže i mladi glumac Bojan Perić.

- Britanska pevačica bi morala da shvati da je 21.vek. Nikako mi se ne dopada način na koji upravlja svojom karijerom, pa bi pre nego što nas pozove da plaćamo njene koncerte mogla da se pozabavi time da angažuje ozbiljniji PR tim, koji će voditi njene društvene mreže i javna obraćanja - istakao je glumac.

Pročitajte još

Komentari (3)

Nada

11.11.2020 17:06

Nadam se da Srbi nisu vise ludi !

Sparta

12.11.2020 09:08

Ma KLOŠARKA !!!! Uopste me ta ne zanima !!!

Bricko

12.11.2020 21:36

Klasicna seljanka za koju nikada ni cuo...