SVE O ČEMU JE ĆUTAO DO SAD Džej otkriva zašto bivšu ženu ne može da zaboravi, uz čije pesme se opija, ali i koji susret sa majkom će mu zauvek ostati u sećanju (FOTO/VIDEO)

Otvorio dušu...

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Dejan Briza/Alo!

“Sunce ljubavi”, “Gde ću sad moja ružo”, “Idi jer neko čeka tebe”, "Rađaj sinove", “Od ljubavi do mržnje” … Gotovo da u regionu, ali i mnogo šire ne postoji osoba koja bar jednom nije plakala od sreće ili tuge uz reči hitova neponovljivog Džeja ramadanovski. Pevač je prvi put govorio o tome koji ood mnogobrojnih koncerata koje ima iza sebe u dugogodišnjoj karijeri je za njega je bio najteži i zbog čeka na tom nastupu ni suze nisu izostale.

- Koncert na Tašmajdanu za mene je bio najemotivniji ikada, tada se keva pojavila sa cvecem koje je sadila u svojoj bašti. Sestre su bile kod nje, a ja kod oca. Ona nije volela da dolazi na koncerte jednostavno je bila takva žena, zato mi je koncert na kome se pojavila ostao u posebnom sećanju –
- Džej je imao mnogo devojaka i žena u životu, ali ipak je jedna ostavila neizbrisiv trag u pevačevom životu. Reč je o Džejevoj bivšoj subruzi Nadi, sa kojom ima dve ćerke Anu i Mariju, a ime njihove majke ima istetovirano na ruci. Nada nikada nije želela javno da se eksponira, ali na osnovu Džejevih pesama koje joj je posvetio, jasno je kolio mu je značila. Pevač je otkrio kako su se upoznali i posle koliko vremena su uplovili u bračne vode.

Bivša Džejeva supruga, Nada
Bivša Džejeva supruga, Nada, Foto: PrntScrn

- Ma odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka upoznao sam Nadu, ona je bila sestra od moga druga tu iz kraja, to je bio love story na daljinski u početku zbog njega. Bili smo zajedno dve godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršeno -

Priča Džej i dodaje kakav je bio u braku, ali i sada kao bivši muž:

- Koliko god da sam skitao uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku –
Legendarni pevač nije krio ni koje pijanstvo će pamtiti ceo život, ali i ko su za njega najveći pevači od kolega:
- Kada sam dobio ćerku to mi je najveće pijanstvo, a od kolega najviše cenim sve što je ikada uradio Toma Zdravković, Muharema Serbezovski, Halid Bešić uu čije pesme obožavam da provodim vreme u kafani.

Džej, Marija
Džej, Marija, Foto: PrntScrn

Ne krije Džej dok sa mlađom ćerkom Marijom koja je na oca nasledila muzički talenat peva pesmu "Slavija" jedan od najvećih hitova koji je obeležio njegovu, ali i karijeru pevačice Mine Kostić sa kojom i izvodi ovu pesmu u originalnoj verziji.

Podsetimo starija ćerka omalenog pevača, ali velikog čoveka Džeja, udata je za Adila Maksutovića on i Ana imaju šestogodišnjeg sina Adrijana, a Džejeva naslednica ove godine u januaru porodila se drugi put i rodila još jednog dečaka.

BONUS VIDEO:

OVDE saznajte, nakon koje operacije se Džej borio za život, šta su mu lekari zabranili i bez čega ne može da živi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi