Sandra Afrika
printscreen
Sandra Afrika

printscreen

Foto: printscreen

Njih dvoje su otpočeli vezu pre tri godine, kada je ona otkačila dugogodišnjeg verenika i predala se velikom zavodniku koji je već bio poznat po tome što obožava cice sa javne scene.

Afrika je očigledno popustila pod šarmom zgodnog Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa dopustila mu je da slika njenu obnaženu zadnjicu, ali se sigurno tada nije nadala da će ta fotografija dospeti u javnost.

Sandra Afrika

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Ona mu je verovala, bila je opuštena pred njim kao ni pred kim do sada. Sve se desilo na moru pre nekoliko godina. Ležali su u "Luka" apartmanu, koji je imao ogledalo na plafonu. Nakon intimnog odnosa Sandra je ležala obnažena na Volkovu. On nije odoleo da uslika najbolju i natraženiju zadnjicu u regionu. Da zlo bude veće, fotku Sandrine zadnjice slao je drugarima fudbalerima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludeće kada bude videla da je bivši izdao na takav način - kaže izvor blizak fudbaleru.

Fotka već neko vreme kruži po telefonima i svi se hvale kako imaju obnaženu zadnjicu Sandre Afrike, ali bilo je onih koji su komentarisali da ona ništa manje ne pokazuje u svojim spotovima.

Vladimir Volkov je na ovu temu odgovorio:

Vladimir Volkov i Sandra Afrika

Instagram

Foto: Instagram

Spornu fotografiju možete pogledati ispod teksta:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on May 26, 2020 at 2:01am PDT

 

 

Komentari (1)

Brana

26.05.2020 17:53

Auuuuu......a ja mislio ona nevina jer nije udata....