Elena Karić
Screenshoot Instagram
Elena Karić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- Pre 28 godina jedna mala, magična zvezda je sletela na Zemlju i donela toliko radosti u moj život. Postoji toliko načina na koje možete voleti, a voleti tebe je moj omiljeni - napisala je Elena u objavi na Instagramu, na engleskom jeziku, a ovde se nije zaustavila.

- Hvala ti što si me uveo u magično iskustvo koje se zove biti majka. Imala sam samo 19 kad si me blagoslovio svojim bićem. Rasli smo zajedno. Luka, moje prvo magično zvezdano dete, ti predstavljaš čistu ljubav - dodala je ona.

Elena Karić

Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen

Luka već punih 10 godina živi u Americi, a dugo je radio na započinjanju glumačke karijere "preko bare".

On je odlučio da se otisne preko okeana kako bi sam gradio karijeru tamo gde ga niko ne prepoznaje i gde je talenat jedini preduslov za uspeh.

- Jako sam ponosan na svoje roditelje. Moja baka Verica Rakočević je izuzetno mlada baka, tako da naš odnos nije bio stereotipski odnos unuka i bake koja živi u selu i bere deci sveže trešnje. Ali otkad znam za sebe uvek je bila tu da pomogne i da nas savetuje - kazao je jednom prilikom za "Stori".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Down the rabbit hole for another month ??

A post shared by Luks (@luksmineral) on Apr 9, 2020 at 7:23am PDT

- Ljudi obično misle da je život u Njujorku jedna velika bajka. Ja ga obožavam jer volim buku, žurbu i da se večito nešto dešava oko mene, ali život ovde nije kao onaj iz TV serija. Stres vlada gradom i u trenutku može bilo šta da ti se desi. Ja sam inače u zadnje tri godine bio prezauzet školom, tako da tek sad nakon maturiranja redovno mi se dešava da stanem i pomislim: Kako neverovatan grad - rekao je on tada, dok mu je glavna okupacija rad na tamošnjim predstavama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Tag-team reuniting in the south after a small summer hiatus ??(dont hiatus cus u aint us)

A post shared by Luks (@luksmineral) on Aug 21, 2019 at 8:58am PDT

 

Komentari (1)

mile

14.06.2020 13:48

kakva je to lujka