Emina Jahović
Printscreen/YouTube

Emina Jahović danas je ekskluzivno predstavila svoju novu kozmetičku liniiju. Pevačici je ovo najbitniji trenutak posle rođenja njene dece. 

Emina Jahović

Alo

 Foto: Alo

Emina se pojavila u elegantnom kombinezonu sa dubokim dekolteom koji je plenio mnoge poglede. Emina je sa oduševljenjem pričala o proidzvodima koje je pripremila za dame, jer želi da se dame dobro osećaju u svojoj koži.

- Ovo nije selebriti momenat ili marketinški trik jer ja obožavam ženski rod i radila sam svim srcem na ovom projektu. Emina bjuti predstavlja jake žene koje stoje čvrsto na zemlji. Najvažnije je da imaju samopouzdanje jer ono dolazi iznutra, a mi ga spolja samo ispoljimo na pravi način uz pomoć kozmetike - govori Emina i dodaje:

Emina Jahović

Alo

Foto: Alo

- Pet godina je trajala realizacija cele ideje i ja sam sama prikupljala putujući po svetu kako bi sve ovo napravila. Posetila sam Hong Kong, Dubai, Samgaj, Nemačku i mnoge druge zemlje kako bi osetila najprefinjenije mirisne note, i kako bi pronašla najbolje formule za svoju kozmetiku. U kolekciji naćiće se pet parfema koji će biti vrlo pristupačni. Parfemi daju mnogo energije ljudima koji vole da se bave sportom, jer pored onih elegantni naćiće se i sportski. Svi parfemi u sebi imaju endorfin koji će podići nivo raspoloženja osobe koja ih koristi - rekla je Emina.

PROČITAJTE JOŠ: