Emina Jahović
Alo
Emina Jahović

Alo

Emina Jahović, Foto: Alo

Jedna od njih je i Teodora Džehverović, koju je zanimalo da li je Emina srećna i da li je zaljubljena. Pevačica je iskreno odgovorila da je sama i objasnila koji je razlog tome, ali je i priznala da ne beži od nove ljubavi.

- Ja sam uvek zaljubljena, ali ne isključivo u muškarce. Zaljubljena sam u posao, svoje sinove, a što se muškaraca tiče, trenutno sam slobodna, ali to ne znači da možda neće biti iznenađenja u skorijoj budućnosti. Sada imam mnogo posla, a kada se zaljubim, ne budem toliko produktivna. Produktivna sam kada imam prostor da se koncentrišem samo na posao - bila je iskrena Emina, koja je na pitanje Anastasije Ražnatović kako izdržava ceo dan na štiklama, odgovorila komplimentima na račun ćerke Cece Ražnatović:

- Anastasija je preslatka i ona je radnik. Znam da dosta snima, po ceo dan bude u studiju kod Darka Dimitrova. Dosta je mlada za sve ovo što je postigla. Na njeno pitanje mogu da odgovorim da ovo sve nju čeka, možda mnogo više, i da se pripremi na to, mada ona sve to može da izdrži.

Emina Jahović

Alo

Foto: Alo

Jovanu Joksimović je zanimalo zbog čega je Jahovićeva ušla u posao sa šminkom i kako misli da u tome opstane.

- Radom, verujem samo u rad. Meni je to sve u životu, nikada nisam ništa radila ovlaš. Uspeh je zagarantovan kada radiš, ovo je veliki zalogaj i moraću zajedno sa svojim timom ozbiljno da se bavim time - rekla je pevačica.

I Jelena Tomašević je imala pitanje za svoju prijateljicu, i to kada će ponoviti letovanje iz 2009. godine:

Emina Jahović

Printscreen/YouTube

Emina Jahović, Foto: Printscreen/YouTube

- Ona i moj najbolji prijatelj Ninoslav tada su bili u Istanbulu i mnogo lepo smo se proveli. Zaista je bilo divno. Sad nas je kovid sprečio, ne znam gde bismo mogli da odemo.

Nakon što je završila s pitanjima kolega, objasnila je svoje tetovaže na ruci:

- Istetovirala sam imena svojih sinova. Deca su mi najbitnija, živim za njih. Koža je za mene veoma bitna, nekako mi je odraz elegancije, ali sam u tom trenutku poželela da istetoviram njihova imena. Razmišljala sam čak da istetoviram i bratovljevo ime, i očevo i dedino, jer meni moji muškarci mnogo znače, ali nisam i ne mislim da hoću. Ova tetovaža je mala, ne vidi se-.

Pročitajte još: