Era Ojdanić
Ata images
Era Ojdanić

Ata images

Foto: Ata images
Era Ojdanić

Ata images

Foto: Ata images

- Ujutru skuvam sebi kafu, na miru je popijem, posle čega se odmah bacam na posao. Obiđem svoje životinje, nahranim ih, očistim da im bude lepo i uredno. Imam ovce, jagnjad, krave, patke, guske i četiri petla. Kako je nehumano da moji petlovi nemaju kokoške, stavio sam 50 jaja u inkubator kako bi im se izlegle ženske. Momci moraju biti okruženi ženskim rodom, imaju i petlovi dušu i potrebu da se razonode - kaže Era koji je ljut na kolege koje mu se žale da nemaju novca.

Era Ojdanić

Ata images

Foto: Ata images

- Niko nije očekivao da će nas ovo zadesiti, a neki tek sada kada nemaju tezge shvataju šta znači nemati štek s parama. Zovu me kolege da pitaju kada će moj motel početi sa radom. Hteli su bahat život, ne skroman kakav ja vodim, pa im je sada đavo kriv.

Kupujem koncentrat od državnih para!

Ojdanić često ističe koliko poštuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa poručuje da će uzeti 100 evra koji sleduju svim punoletnim licima.

- Čuo sam da će moj cenjeni predsednik svima koji su stariji od 18 godina uručiti 100 evra. Uzeću ih da ga ne uvredim, znam da bi mi žestoko zamerio kada to ne bih učinio. Taman da kupim koncentrat da nahranim koke - kaže folker.