Emina Jahović
Foto:Instagram printscreen/yaemi
Emina Jahović

Foto:Instagram printscreen/yaemi

Foto:Instagram printscreen/yaemi

Pevačica Emina Jahović danas se uključila uživo na Instagram iz svog doma, a svima koji je prate objasnila je kako ona provodi dane, a za sve dame ona je dala i savet više kako da ostanu u formi i fit u ovo vreme kada smo svi kod kuće i možda unosimo više kalorija nego što je potrebno.

Emina Jahović

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Ovo su moje stare farmerke. Obučem ih svako jutro kako bih proverila da li sam u toku prošlog dana preterala. Ukoliko su mi tesne znači da je došlo do zadražvanja tečnosti i da sam unela više soli nego što je potrebno - rekla je Emina.

- Nabavite i vi vaše, neke stare farmerke. Ja ove nisam mogla da obučem jedino kada sam bila trudna - rekla je Emina i otkrila kako se ona bori protiv virusa.

- Ja svakoga dana uzimam cink i vitamin c, to preporučujem svima - rekla je pevačica, a mi zaista moramo da kažemo da joj koža izgleda blistavo i zdravo.

Ipak, rutina sa farmerkama je nešto što je stvar ličnog izbora i ukoliko neko smatra da mu to može pomoći u toku ovih dana izolacije, da očuva svoju vitku liniju može da primeni Eminin izbor.

Pevačica se u toku videa obraćala fanovima i na srpskom i na turskom jeziku kako bi je svi razumeli.

Emina Jahović

printscreen

Foto: printscreen