Severina
YouTube/Printscreen/Alo.rs
Severina

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

Severini je ovo samo još jedan u nizu medijskih skandala u karijeri, a svakako je najveći onaj koji se dogodio 2004. godine. U maju te godine u javnost je isplivao 11-ominutni snimak njenog intimnog odnosa sa bivšim emotivnim partnerom, hrvatskim preduzetnikom Milanom Lučićem. U tom trenutku ona je bila verena za Srećka Vargeka, sa kojim je raskinula nekoliko meseci kasnije.

Severina i Lučić su vezu započeli 2000. godine, a biznismen je prema pevačici bio veoma galantan. Ona je do njega dobijala skupocene poklone, a pisalo se da je dobila čak i konja, kojeg je kasnije prodala.

Mediji su pisali da je Lučić, navodno, sa Severinom varao trudnu suprugu, koja mu je to oprostila i sa kojom je i danas u braku. Ovaj par je, kako se pisalo, raskinuo nakon što se Lučićeva žena porodila i kada je Severina shvatila da on neće napustiti porodicu.

Lučić je 2017. godine bio akter još jednog skandala. Naime, on je sa još nekoliko osoba uhapšen u akciji Uskoka zbog sumnje da su višegodišnjim malverzacijama bespravno pribavili nekoliko miliona evra iz firmi u stečaju. Biznismen je, kako su navodili mediji, svoju firmu namerno doveo u stečaj, a stečajni upravnik s kojim je imao dogovor omogućio mu je da preko druge firme izvuče vrednu nekretninu iz stečajne mase, da je odmah proda jednom trgovačkom lancu i zaradi višemilionski iznos.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: