Vidoje Ristović i Nikolina Pišek
Instagram/printscreen
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Otkako je počela drama u kojoj Nikolina Pišek i njen muž Vidoje Ristović tvrde da su izbačeni iz luksuzne vikendice u Kaštelima, brojni korisnici društvenih mreža pitaju se ko je uopše muž Nikoline Pišek i kako se uspeo obogatiti kao istoričar umetnosti.

Odgovor je prilično jednostavan - devedesetih se obogatio njegov otac, Viktor Ristović, kojeg u Srbiji zovu Miša Grof. Viktora Ristovića mediji u Srbiji često su dovodili u vezi s Arkanom, čiji je bio prijatelj. Čak je i jedan od Arkanovih sinova u svojoj knjizi spomenuo kako je Arkan devedesetih kupovao slike od Ristovića i, kako se navodi, nije žalio novac.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели vidojeristovic (@vidojeristovic) дана 11. Авг 2020. у 2:29 PDT

Vidoje Ristović je rođen u Beogradu 1978. godine. U Beogradu je završio osnovnu i srednju školu i studije istorije umetnosti. Bio je nepoznat javnosti dok ga srpski tabloidi nisu počeli dovoditi u vezu s tada megapopularnom glumicom Katarinom Radivojević zbog koje je navodno ostavio prvu suprugu s kojom ima kćer.

Vezu s Nikolinom Ristović je počeo nakon prekida s glumicom. Uskoro je verio Nikolinu, a par se venčao 2013. godine na raskošnoj ceremoniji u Monte Karlu o kojoj su brujali svi regionalni mediji. Vidoje i Nikolina ugostili su 70 najbližih ljudi, a svima im je plaćen put privatnim avionom u Monte Karlo, limuzine i smještaj. Svadba je navodno koštala gotovo pola miliona evra. 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели vidojeristovic (@vidojeristovic) дана 12. Мар 2020. у 3:26 PDT

Vidoje je znao i završiti u crnoj hronici. Poznat je beogradskoj policiji otkako je netom prije venčanja s Nikolinom Pišek uhapšen zbog nezakonitog nošenja oružja. Na Višem sudu u Beogradu osuđen je na kaznu kućnog zatvora u trajanju od šest meseci, a prema savetu advokata, tokom suđenja je priznao krivicu, pa je, umesto u ćeliji, služio kaznu u svojoj kući, bez mogućnosti izlaženja.

Ristovići su najbogatiji kolekcionari u Srbiji, a sam Vidoje u svojoj kolekciji ima umetnosti koje vrede milione, a većina njih krasi njegov stan na Vračaru od 400 kvadrata koji je Nikolina nedavno preuredila.

Pročitajte i:

Komentari (3)

jadnik

11.08.2020 18:41

Jeste bogat, ali i lep, a pametan, vidi se a, tzv. Arkan, e i to je u redu

Baja

11.08.2020 19:19

E pa covek se malo "razbahatio",mislio da je kod nas gde nesmes da zucnes jer te cekaju batine, pa poceo da razvaljuje po vili ali ustasa mu nije dao za pravo, pa su ga malo pretukli, koliko da zapamti

Ahhh

12.08.2020 17:33

Još jedan besposleni džiber koji voli plastiku...