Jana Todorović
Rajko Ristić/Alo!
Jana Todorović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Srpske pevačice utrkuju se koja će pre otići pod nož, a fetiš su im posebno silikoni kojima uvećavaju grudi. Na prste obe ruke možete da nabrojite one koje se nisu podvrgavale estetskim zahvatima u ovom predelu tela, a koje imaju prilično bogat dekolte.

Svaka od njih ima različita iskustva, a na iznenađenje mnogih, neke od njih su čak razmišljale i o smanjivanju bujnog poprsja zbog tegoba koje imaju. I dok se neke trude da izgledaju seksi nakon ugradnje silikona, poput Jelene Karleuše, Dare Bubamare, Lune Đogani, Cece Ražnatović i mnogih drugih, Dragana Mirković, Jana Todorović, Goca Tržan, Seka Aleksić, Nikolina Kovač i Saška Karan uživaju ugled prirodnih seksi lepotica.

Međutim, ni njima nije lako da žive s bujnim poprsjem, pa su svojevremeno i otkrivale kojim problemima su izložene zbog toga.

Dragana Mirković važi za ženu koja na sebi, osim nosa, ništa nije korigovala. Dok bi njene koleginice povećavale poprsje, ona bi svoje rado smanjila.

"Dok neke žene maštaju o povećanju, ja sam čitavog života priželjkivala da svoje bujne, prirodne grudi - smanjim. Nisam to nikada učinila zato što nisam želela da idem pod nož. S druge strane, Toni me voli ovakvu kakva jesam i ne verujem da bi on voleo da se menjam", rekla je pevačica.

Dragana Mirković

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Ako iko voli da se pohvali svojom genetikom, to je Seka Aleksić. Iako se dešavalo da je morala da demantuje da je stavljala silikone, Seka se nikad nije žalila da joj bujno poprsje smeta. Međutim, jednom izjavom, kada su mediji pisali da se podvrgla estetskoj hirurgiji, izazvala je sumnju da joj veličina grudi ipak ne pada baš lako.

"Još mi samo fale silikoni", napisala je pevačica na svom Instagramu.

Od svih pevačica, Jana definitivno zauzima mesto broj jedan kad je reč o veličini prirodnih grudi. Pevačica je otkrila da zbog toga ima i velike zdravstvene probleme, te da dok njene koleginice razmišljaju da uvećaju poprsje, ona želi da ga smanji.

"Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savetu lekara, biću prinuđena da smanjim poprsje", ispričala je Jana prošle godine, ali je priznala i da se njenom suprugu uopšte ne dopada ta ideja.

Jana

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kada vidite Sašku, prva asocijacija je dobra petica, pa su svi pomislili da je pevačica i sama aludirala na svoje poprsje kada je svojevremeno objavila pesmu „Odličan, pet“. No, šta god da obuče, Karanova ne može da sakrije obdarenost koju joj je priroda dala, a verovatno da to ni sama ne želi, pa često ističe dekolte.

Saška Karan

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Goca Tržan voli da ističe svoje poprsje, ali je nedavno na Tviteru priznala da joj nije lako što je prirodno obdarena, pa je čak otišla u krajnost. Ona je napisala da zavidi ženama s malim grudima.

"Ponekad baš zavidim ženama s malim grudima. Eto, rekla sam. Ali stvarno, žene s malim grudima nemaju pojma koliko su srećne", iskrena je bila pevačica, koja je priznala da joj je često problem da nađe odgovarajući kupaći kostim.

Goca Tržan

Printscreen

Foto: Printscreen

Biljana Jevtić jedna je od najsuzdržanijih pevačica na estradi s obzirom na to da se za njeno ime ne vezuju skandali i da je dugo u stabilnom braku s kolegom Acom Ilićem. Ipak, svoje atribute pokazivala je još u ranoj mladosti na početku karijere, pa mnogi pamte njene fotografije obnaženih velikih grudi. I naravno, potpuno prirodnih sve do danas. Zbog Biljinog dekoltea mnogim muškarcima zastajao je dah, a pevačica i sada, iako ima 60 godina, zna da pokaže čime raspolaže.

Aleksandar Aca Ilić, Biljana Jevtić

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Zorana Pavić s vremena na vreme na svom Instagram profilu počasti fanove i istakne svoje prirodno bogatstvo. Pevačica sa možda i najvećim grudima u pop muzici nikad nije imala problem da otvoreno priča o tome. Naprotiv, zahvalna je zbog toga što ju je priroda obdarila.

"Jeste to, negde, moj zaštitni znak, ali ja sam jednom obukla tu rolku.... i to je bilo još gore! Mislim da treba da se držim dekoltea. Uostalom, priroda me obdarila, hvala joj."

Zorana Pavić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Nikolina Kovač najmlađa je od svih svojih koleginica koje raspolažu prirodnim „talentom“. Voli da isturi dekolte, a pohvale na račun lepih grudi dobija stalno. Po svemu sudeći, ponosi se svojim poprsjem, a naročito jer je dobila epitet najlepših prirodnih grudi na estradi.

"Na meni je sve prirodno, bilo je dosta komentara zbog mojih grudi, ali nisu mi potrebne silikonske, imam prirodno veće i lepe grudi", pohvalila se Nikolina.

Nikolina Kovač

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram