Lepa Brena
Rajko Ristić
Lepa Brena

Rajko Ristić

Lepa Brena, Foto: Rajko Ristić

Danima unazad spekuliše se da Lepa Brena ima probleme sa zdravljem. Naime, pevačici su navodno uvećani tumor markeri, a to je veoma potreslo porodicu Živojinović. Međutim, Lepa Brena ekskluzivno za "Blic" otkriva da o tome nema ni govora i da je sasvim zdrava.

- To su potpune gluposti. Nemam rak, skroz sam zdrava - rekla nam je Brena kada smo je pitali kako se trenutno oseća i da li su joj uvećani tumor markeri.

Brenu smo odmah potom uslikali u centru grada kako maksimalno uživa u lepom vremenu. Pevačica je zajedno sa prijateljicom automobilom došla do Strahinjića Bana, a potom su se smestile u jedan obližnji kafić. Da je u njenom životu sve u najboljem redu, dokaz je to što se Brena smejala sve vreme.

Stefan Živojinović: Brena je kao lav!

Stefan Živojinović, stariji sin Lepe Brene, za "Blic" kaže da nema govora o tome da mu je majka bolesna.

- Ona se oseća fenomenalno. Mediji su napumpali tu priču. Ona je za svoje godine pravi lav - kaže Stefan.

- Ona se smestila sa drugaricom, odmah su naručile piće, a ubrzo i nargilu. Nije im predstavljalo problem što su se prolaznici okretali za njom, a neki su čak prišli i da se slikaju. Brena nije skidala osmeh sa lica i sa svima se fotografisala. Ubrzo su joj se pridružili i drugovi njenih sinova i društvo je uživalo u piću i smehu narednih nekoliko sati - kaže očevidac koji se zatekao na licu mesta.

Nakon što su popušile nargilu sa ukusom tropskog voća, Brena je platila račun i dodatno častila konobara. Potom su malo prošetale kroz grad, vratile se do automobila i otišle u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, Brena je nedavno za "Blic puls" pričala o traumi koju je doživela pre sedam godina.

- Pre sedam godina, 2010. godine, imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Moj doktor Saša Ljubić mi je rekao da uradim taj zloglasni BRCA test, gde se pokazalo da imam mutiran gen i da imam velike šanse i mogućnosti da dobijem kancer dojke. Tumor-marker koji sam imala tada bio je jako povećan i hitno sam otišla na operaciju ciste na jajniku. Naravno, ćutala sam o svemu tome, ali moram vam reći da je to bio jako veliki šok za mene - rekla je tada Brena. Međutim, ona je danas sasvim zdrava.

 

Komentari (3)

mimi

03.07.2017 20:49

Jedino sto se sigurno zna da Boba ima tesku ruku!

Jova

03.07.2017 21:36

Izgleda ko avion.

goxy LA

04.07.2017 12:25

@Jova - da iz prvog svetskog rata