Arkan
EPA
Arkan

EPA

Foto: EPA

Uz Željko Ražnatovića uvek se doda i Arkan, ali ono što je javnosti nepoznato jeste da u policijskim dokumentima Ražnatović stoji zabeležen kao Hibrid.

Većina takođe ne zna ni ko je zapravio bio Arkan. Malo bi ko pretpostavo da je vođa Tigrova svoj nadaleko poznat nadimak dobio po glavnom junaku omiljenog crtanog stipa - čarobnjaku Arkanusu!

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan

EPA

Foto: EPA

Jedna od najvećih zvezda naše estrade Svetlana Ceca Ražnatović sa 22 godine venčala se za Željka! Bila je to svadba veka o kojoj se pričalo na celom Balkanu! Godinu dana kasnije par dobija sina Veljka, a nakon dve godine i ćerku Anastasiju.

Samo dve godine kasnije, 15. januara 2000. godine Arkan je ubijen u atentatu. Pevačica ostaje udovica sa trogodišnjim sinom i dvogodišnjom ćerkom i povlači se iz javnog života na neko vreme.

Ne krije da je prošla izuzetno težak period nakon gubitka supruga ali se kao prava lavica borila! Spekulisalo se dosta o njenom ljubavnom životu, ali niko nikad nije uspeo da zameni njenog Željka koji je bio i ostao njena najveća ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: