Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i sin Aleksandar
Alo!/Nenad Vujanović
 Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i sin Aleksandar

Alo!/Nenad Vujanović

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i sin Aleksandar, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Aleksandar Živojinović, naslednik pevačice Aleksandre Prijović i filmskog producenta Filipa Živojinovića napunio je juče dve godine, a ponosni roditelji danima unapred pripremali su rođendansku proslavu, ekskluzivno otkriva „Alo!“.

Naime, paparaco „Alo!“ uslikao je poznati bračni par ispred njihovog doma na Bežanijskoj kosi dok su vršili poslednje pripreme za najvažniji dan u godini, rođendan njihovog sina. Ali, kako to obično biva, Filip je na sebe preuzeo teži deo posla, te je išao u nabavku, kako bi Prija imala vremena da se posveti sebi.

Filip je u kuću uneo kese u kojima je bila dekoracija za proslavu rođendana, a potom je nadgledao i dok su stizali i ostali detalji koje su ponosni roditelji naručili za svog sina. Čim se uverio da je sve stiglo, Filip je izveo Aleksandra napolje i do automobila nosio svog naslednika u naručju, a vrlo brzo im se pridružila i dadilja.

Nakon nekoliko sati, i Prija je rešila da izađe iz svog doma, a paparaco „Alo!“ uslikao je pevačicu sa velikim crnim naočarima i bez šminke. Budući da je bila u sportskoj garderobi, u uskim helankama koje su ocrtavale njeno zategnuto telo, nema sumnje da se posvetila redovnim treninzima. Aleksandra se uputila do svog automobila, a potom i do teretane iz koje, kako se čini, ne izbija.

PROČITAJTE JOŠ: