Nenad Marinković Gastoz
Ana Paunković/Alo!
Gastoz

printscreen

Gastoz, Foto: printscreen

Nenad Marinković Gastoz dane i dalje provodi na Tajlandu, a donacije stižu sa svih strana!

Ovog puta, jedna Instagram stranica častila je Gastoza ručkom u italijanskom restoranu, uz uslov da ih on reklamira preko svog Instagram profila.

- Rucak u italijanskom restoranu finansirao ovaj instagram profil. Više novac da pokazujem neću u klipovima zbog situacije u kojoj se nalazimo, ali se iskreno nadam da na ovakav način mogu i da vas sve nasmejem, a i da zaradim - napisao je Gastoz u opisu videa na kom pokazuje šta sve jede.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on Mar 22, 2020 at 4:06am PDT

Podsetimo, Nenad Marinković Gastoz prvenstveno je trebao da ostane nekoliko dana na Tajlandu sa društvom, ali su se planovi promenili.

Njegovi prijatelji su morali da se vrate, ali je on odlučio da ostane. Kako je sam istakao da je navodno ostao bez većeg dela novca, krenuo je sa skupljanjem donacija preko svom Instagram profila i Jutjub lajv videa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on Mar 16, 2020 at 12:09am PDT

 

Komentari (5)

Nikola

22.03.2020 16:33

Moze i da zaradi tako sto ce da se seta po tajlandu ko zensko tako je i poco kad si klovan ceo zivot budi klovan svugde u svetu samo to znas to i jesi sramota si za nas narod neznam sto te i spominju

rea

22.03.2020 16:39

Ne treba mu dati ni jedan dinar!!Dok za decu obolelu,nema novca,a njemu koji se bahati,ne treba pružiti ni sažaljenje,a kamoli novac!!

Andja

22.03.2020 17:31

Ma kakav bre Gastoz, da li ste normalni ljudi???? Ovo treba pohapsiti! Vidite kakva je sada situacija, i pre ovoga se tesko prezivljavalo. Ko moze da finansira ovu budalu... Klinci da se opamete a i ljudi bigami. Lezi lebu da te jedem, nece tako moci doveka.

Vladimir

22.03.2020 17:35

Da li je moguće da je platio da se ovo objavi?

Dragan Niš

22.03.2020 19:08

Pa radi nešto ,glupiraj se Tajlanđajnima kad si toliki šoumen,pa zaradi kintu.