EKSLUZIVNO ZA "ALO": General Dragiša Simić javno priznao: "Pomoćiću Ljupki da..."

Mrtav hladan!

Ljupka Stević Dragiša Simić Alo/Jošida Metlaš
 Foto: Alo/Masanori Jošida, Marko Metla

Ljupka Stević i njen oženjeni dečko, general Dragiša Simić, danima su u žiži javnosti nakon što mu je u naletu besa, pevačica razlupala dva automobila.

Kako je „Alo!“ pisao, Ljupka sada namerava da napiše knjigu o svom životu, čiji će dobar deo biti posvećen njenim emotivnim vezama, a pre svega desetogodišnjem odnosu sa Simićem.

Ekskluzivno za „Alo!“ nekadašnji načelnik Uprave saobraćajne policije Dragiša Simić kaže da nema ništa protiv toga da njegova, sada već bivša, draga stavi sve na papir.

Ljupka Stević
 Foto: Masanori Jošida/Alo

- Zaista se ne ne plašim toga što će Ljupka napisati knjigu. Čak ću joj pomoći u tome - rekao je Simić za „Alo!“, dok je na pitanje da li mu je supruga oprostila desetogodišnju preljubu, te da li se čuju nakon svega, kratko odgovorio.

- Čuo sam se sa suprugom, ali to je sve što ću vam reći.

Nisam kriv za „Panameru“

Generalu Simiću je juče u Palati pravde počelo suđenje u slučaju „Panamera“, gde se tereti da je navodno učestvovao u preprodaji „poršea“ vrednog 250.000 evra, naplati duga uz praćenje i oduzimanje vozila. No, kako je istakao na suđenju, on nije kriv!

- Ne znam zbog čega me terete, a to sam rekao i sudiji, stvarno ne znam. Sve sam radio i radim po zakonu, ali neću da se mešam u sudsku odluku. Lično smatram da nisam kriv - izjavio je Simić pred sudom, a kako saznajemo, više puta je spomenuto i ime njegove, sada već bivše devojke Ljupke Stević, koju je general u Palati pravde oslovljavao sa Ljubinka.

S druge strane, Ljupka, koja je počela da se zabavlja sa Simićem kada je imala 25 godina, planira da u knjizi iznese sve detalje njihovog desetogodišnjeg odnosa i ne samo da će opisati kako su se upoznali i koliko je Simketu trebalo da je osvoji, već će izneti i mnoge druge javnosti nepoznate stvari.

Dragiša Simić, general policije
 Foto: Masanori Jošida,Alo

- Njih dvoje su planirali zajedničku budućnost i porodicu. Koliko je ta veza bila ozbiljna, svedoči činjenica i da je Simke upoznao njene roditelje i da je bio rado viđen gost u njihovom domu u Kostolcu, a Ljupka planira i da opiše detalje njihovog odnosa - nedavno ispričao je izvor „Alo!“.

Povezane vesti

 • Korisnik: Sladjana
  24/09/2020 - 20:19
  Šta li će joj ovaj deda?
 • Korisnik: miljurko
  24/09/2020 - 17:48
  ona je izgubila sebe a on svoje najmilije, treba da žive, naravno pustimo ih, a sto se tiče čina strasno... ostalo ostalima... on prisraje na sve da ona nebude tuzena a ona trazi jos... pa neka ih nek drndaju. ima ga...
 • Korisnik: šane
  24/09/2020 - 17:40
  stvarno bed jada i šapka. pa razmislite.
 • Korisnik: Vuk07
  24/09/2020 - 16:47
  Ako se odluce da napisu knjigu o velikoj ljubavi ovo dvoje. Naslov bi mogo da bude KRVAVA BAJKA II deo
 • Korisnik: djomla
  24/09/2020 - 15:49
  covek nije vise general
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi