O NOVOJ IZJAVI EVE RAS BRUJI CEO REGION! Glumica otkrila zašto je već 60. godina "mrtva riba" i da li je mogla da umre zbog selfija

Proslavljena glumica Eva Ras posetila je sa ekipom emisije "Premijera" muzej selfija, pa je podelila svoje iskustvo sa ovim tipom fotografisanja.

Eva Ras
 Foto: Alo/Dejan Briza

-Praviti selfi to je velika radost, gledam ove bebe od pet, šest godina, koji već barataju telefonima, kompjuterima, i beba kad pravi svoj selfi to je mnogo lepše nego kad ih drugi slikaju. Srećna sam što nisam umrla i što mogu da gledam novi život. Jer ovaj novi život je toliko bogat, taj neko koji je umro jer je pravio selfi, toga je toliko malo - rekla je Eva Ras.

Ona je objasnila kakav nadimak je dobila još pre 60 godina i zašto je vrlo zadovoljna ovim nadimkom.

- Mene kolege i mladi saradnici zovu i moj niknejm je "mrtva riba", jer ja sam oduvek volela da posmatram svet. Ja sam veliki borac za ljudska prava, ali ne euforično, da nosim barjake, nego da delam, a kad delate morate biti mrtva riba. Ja volim to ime, volim da me znaju. Klinci pre 60 godina su me nazvali mrtva riba, a sad ove nove generacije me tako isto zovu, ali dodaju Eva Ras -pun gas - rekla je glumica.

Eva je priznala da često psuje i da je sklona psovanju, ali da to ide uz njen karatker.

Eva Ras
Eva Ras, Foto: Youtube/Printscren

- Čistila sam ono što krava napravi, 30 kila dok počistite to je ogroman posao. Mi smo na Farmi bili seljaci, a i bez toga sam sklona psovanju, i ja sam psovala - rekla je Eva o svom učešću u rijalitiju.

Ona je istakla i da veoma poštuje i ceni mladu pevačicu Nikoliju Jovanović koja ju je vodila u noćni provod.

- Obožavam Nikoliju i njenu ćerku Reu i Relju, a najviše babu Zmijanac. Nikolija i ja smo se upoznale i snimale emisije gde ljudi veruju da se govori o istini, mi smo hteli da dignemo starije ljude a Nikolija se žrtvovala da izlazi sa babom da bi babe širom Srbije bile srećne, mi smo vršile divnu misije - istakla je Eva.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi