"JA TO NE DOZVOLJAVAM!" Goca Božinovska progovorila o budućoj priji i snajki!

Nije ostala imuna na komentare!

 

Goca Božinovksa Danijela Bojana Rodić
Foto: Alo.rs

Iako je juče bio dan za porodicu Ražnatović, veliku pažnju privukao je novi par na našoj javnoj sceni - Mirko Šijan i Bojana Rodić. Oni su se zajedno pojavili na proslavi rođenja Željka Ražnatovića, a već danas je Bojanina majka Danijela Rodić prokomentarisala svog zeta.

Naime, Danijela je istakla da je Mirka upoznala i da je oduševio, ali se našalila i da bi možda i ona trebalo da krene u pevačice, ako joj druga prija bude Goca Božinovska.

Goca Božinovska
Foto: PRINTSCREEN

Pevačica je bila oduševljena izjavom njene potencijalne prije :

- Hahahaha, ma ona je jedna mila žena, to se vidi, ja sam nju samo jednom videla preko skajpa, nismo pričale, nego kad im je bila slava, oni su se javili, mahali svi, vidi se da su dobra porodica. I moj Mirko kaže da je Danijela izuzetna žena - istakla je Goca, pa dodala da joj se Bojana jako dopada i da bi volela da se ona uda za njenog sina:

- Bojana mi se jako dopada, daj Bože da se uda za mog Mirka, da mi bude snajka. Jako sam zadovoljna, onaj njen osmeh vredi milion dolara. Mila, izuzetna, vredna, ma vidi se da je iz dobre kuće. I nije neko zakeralo, uvek ustane kad nešto treba, mada ja to ne dozvoljavam da ona nešto radi.

Na pitanje da li je čestitala svojoj koleginici Ceci Ražnatović rođenje unuka Goca je rekla:.

- Čestitala sam Ceci samo preko poruke, nismo uspele još da se čujemo - zaključila je Goca.

Bonus video:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi