Goca Božinovska
YouTube/Printscreen
Goca Božinovska

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica Goca Božinovska se u periodu epidemije pridržava saveta nadležnih organa. Ona je otkrila kako provodi vreme sa porodicom u karantinu, a onda se prisetila jednog neprejatnog događaja.

- Nikad više kolača i torti nije bilo, sve sama spemam. Kad nije bilo korone svi su bili na dijeti, a sada deca svako malo, mama mogli bismo jesti ovo, mama mogli bismo jesti ono. Kuvala sam ja i ranije, ali eto, sada smo usredsređeni jedni na druge, često kroz smeh pričam kako ćemo svi biti debeli, deca i ja. Malo torti, malo šnenokli i eto, samo se jede - kaže Goca i dodaje da poštuje sve mere opreza i da izlazi samo u nabavku:

Goca Božinovska

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

 - Ne idem gotovo nigde, odem do prodavnice na 2 - 3 dana i to je to. Napravila sam zalihe kao, ali sve smo potrošili. Pazim se, sve dezinfikujem svako malo - kaže pevačica.

Dok na društvenim mrežama apeluju da se tokom pandemije korone svi paze prevaranata, Goca otkriva da je pre par meseci za malo i sama bila žrtva prevare.

- Zovu me jedan dan na telefon i ovako mi kažu: “U vašoj ulici radimo besplatnu masažu, relaks tretman, prva masaža je poklon a posle se plaća.” Hajde da ja idem i ovako na masažu pa da kažeš, nego eto ja prihvatih, a ne znam ni zašto. Posle tek sam saznala da je sve prevara, sva sreća, na vreme. Pričam ja ćerki šta se desilo, a ona mi kaže: “Pa dobro mama, kako nisi razmislila? Šta je sa tobom, kako tako veruješ da su svi dobri?!”Eto, ljudi se svačim služe - ispričala je folkerka.

Goca Božinovska

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović