Goca Božinovska
YouTube/Printscreen
Goca Božinovska

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- U našoj državi proglašena je vanredna situacija pre jedanaest dana. Preporuka nadležnih je da ostanemo kod kuće i da se pridržavamo svih mera kako bismo se zaštitili od koronavirusa.

Brojke i svakodnevne vesti koje se nižu o stanju u državi i svetu, negativno utiču na mir kod mnogih, a to se odnosi i na poznate ličnosti.

Danas smo se čuli sa pevačicom Gocom Božinovskom kako bismo saznali kako provodi vreme u izolaciji.

Goca Božinovska

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Haos, prolupala sam totalno, već vidim sebe na putu ka sajmu. Pre nekoliko nedelja sam se čula sa Kleopatrom, ona mi je rekla da nas čeka loše proleće, evo sada vidim da je sve pogodila, ja nisam verovala. Rekla mi je da nabavim namirnice, brašno, šećer, sve. Ja sam nabavila krompir u međuvremenu je proklijao, morala sam da ga bacim, ali ispostavilo se da je bila u pravu - rekla je pevačica i kaže da ima veliki strah od virusa.

- Kada moja Zorana dođe sa posla ne dozvoljavam da mi priđe, sve čistim, dezinfikujem. Mirko me najviše poslušao, a mislila sam da će on biti nedisciplinovan. Tu je uvek na početku policijskog časa, a Zorana (ćerka) ide u nabavku - otkrila nam je Goca.

Goca Božinovska

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

- Trudim se da ne gledam vesti jer se odmah rasplačem i bude mi loše. Gledam Zadrugu i Parove, slušam muziku i malo mi bude lakše. Svima bih poručila da se čuvaju, da zadrže pozitivan stav i smeju se svaki dan jer ja to radim. Tako svi rade i to je jedino ispavno - zaključila je Božinovska na kraju.