Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska
Alo.rs
Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska

Alo.rs

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska, Foto: Alo.rs

Bojana Rodić i Mirko Šijan za Božić su saopštili da čekaju prvo dete, a ova vest obradovala je najviše njegovu majku pevačicu Gocu Božinovsku.

Goca je veoma srećna što postaje baka, a sada je istakla da joj je najbitnije da se njen sin i snajka vole.

- Oni se jako vole i to je meni najbitnija stvar u svemu ovome. Čim si doneo odluku da se rodi dete znači da se volite. Tako se lepo slažu, nikada ih nisam čula da se svađaju, da imaju probleme, da dolaze, odlaze... Mirko se promenio 360 stepeni. On je meni smešan. Kaže: "Mama, ja moram bebu sad u ovu sobu", reko izaberi ti u koju ćeš. Onda bira već koje boje zidove će, reko nemojte to dok ne vidite pol bebe - rekla je Goca.

Ona je priznala i da bi želela da se rodi devojčica.

Goca Božinovska

Dejan Briza/Alo!

Goca Božinovska, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Samo neka se rodi živo i zdravo. Ja bih volela da dobiju devojčicu, ali kažu nikada se babine želje nisu ostvarile. Volim žensku decu i želim svakom bračnom paru da prvo dobiju ćerku - kaže pevačica i dodaje:

- Imam sina koji je zaista vezan za mene, ali gledajući moju majku koja se raspada i koja se bori da preživi, sestra i ja smo na smeni sa njom. Sad mi se sve skupilo i bol za majkom. Bog me toliko voli pa mi je dao tu radost, da mi malo pogura ovu tugu i bol. Daj Bože zdravlja, sve ide redom - 

Kako kaže, snajku drže kao "malo vode na dlanu", a potom je otkrila i da je upoznala priju Danijelu, ali Bojaninog oca Bogdana još uvek nije.

Bojana Rodić i Mirko Šijan

INSTAGRAM

Bojana Rodić i Mirko Šijan , Foto: INSTAGRAM

- Samo da Bojana iznese svoju trudnoću. Mi njoj sad ne damo da podigne jednu čašu. Jesmo, čuli smo se i oni su srećni i radosni. Upoznala sam mamu njenu, ali tatu nisam. Majka joj je savršena žena, jedna prava majka. I Bojana ima sve njene manire, ponaša se kao zrela žena koja sve zna - ispričala je Goca u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Nada

10.01.2021 18:50

Nase majke nisu nista kupovale za bebu dok se ne rodi a ovi svi poludeli - pitala bih Gocu sta radi Sijan i cime se bavi, kako ce izdrzavati porodicu ? Nada se da ce mu tasta sve na tacni dati a Goca nemoze vise zaradjivati - koji lezilebovic - sutra ce traziti pomoc od drzave ! U zadnje vreme se u javnom zivotu rodilo dosta beba ali niko od njih nema ni dana radnoga staza !

Saša

11.01.2021 14:02

@Nada - Nisu krivi ni oni što ne rade u struci, jer nemaju gde a i nemaju rodjake koji mogu da ih zaposle.On će imati gde da radi, tašta i tast mu imaju farmu pilića, pa neka čisti kokošinjac, kada majka više neće moći da ga finansira.

gale

10.01.2021 18:57

prije treba se...ti

mala

10.01.2021 20:22

Nado, sve ste u pravu. Ali sam primetila da svaki tekst negativno komentari sete. Po Vama niko ne valja. Jako ste ogorčena osoba. A to samo Vama može nuditi. Njima neće nikada. Uzivajte malo u svom životu. Prijave Vam. Pozdrav od srca

Gaga

11.01.2021 08:10

Eto i Goca resila svoj problem u zivotu! Resila posto poto da ozeni sina i uspela u tome! Svaka cast! A sad pustite normalan svet i neopterecujte nas vasim glupostima! Imam i ja svekrvu! Dalje necu da govorim nista!