Goca Božinovska
Printscreen
Goca Božinovska

Printscreen

Goca Božinovska, Foto: Printscreen

Goca Božinovska je ozbiljno shvatila pravila karantina, zbog čega nedeljama ne izlazi iz kuće, a iako joj nedostaju žurke i okupljanja koje je pravila u svojoj vili, prijateljima je zabranila da dolaze.

Društvo joj prave sin Mirko i ćerka Zorana, a noći koriste da popiju pokoju čašu vina i opuste se uz muziku.

Goca Božinovska

Alo!/Nenad Vujanović

Goca Božinovska, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Toliko slepo pratim pravila izolacije, da će ljudi pomisliti da sam baksuz, a neki će se i naljutiti. Ne dam nikom da mi priđe kući, a kamoli da se prave žurke. Zorana i Mirko su mi tu za slučaj da nešto treba. Uveče popijemo nekoliko čašica vina da se opustimo, pustimo muziku i lepo nam je. Svakodnevno ispratim šta kaže predsednik Vučić i držim se saveta njegovog stručnog štaba. Postoji dobar razlog zbog kojeg uvodi sve te silne mere i izuzetno poštujem njegovo zalaganje i trud - iskrena je Božinovska, koja je zahvalna ćerki i sinu što poštuju njen strah od zaraze.

- Moram i ovako javno da se izvinim svim drugovima svog sina, koje ne puštam da dolaze. Takođe da pohvalim Mirka, koji se prvi put potpuno smirio i shvatio koliko mi je važno da me ispoštuje i ne dovodi nikoga. Gleda serije i ne mrda sa svog sprata. Zorana me je odmenila u kuhinji, pa nam pravi ribu i morske plodove. Kod nje to mora sve da bude zdravo, da se slučajno ne ugojimo - zaključuje pevačica za "Alo!".

Goca Božinovska

Instagram

Goca Božinovska, Foto: Instagram