Goca Božinovska
YouTube/Printscreen
Goca Božinovska

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica trenutno boravi kod majke na selu kako bi mogla da brine o njoj pošto je vezana za krevet otkad je pre nekoliko nedelja slomila kuk.

"Ja sam u selu kod mame. Mnogo se sekiram oko nje. Još je u gipsu, skidamo joj ga tek 6. novembra. Sad je u osmoj nedelji, a rekli su joj da nosi gips deset nedelja. Nema operacije za nju jer je stara, ima 88 godina, i srce joj ne bi izdržalo kad bi otišla da se operiše. Muke žive. Sve smo joj nabavili, i krevet i dušeke posebne, ali ne vredi, boli je mnogo", rekla je Goca.

Goca Božinovska

Jutjub printskrin

Goca Božinovska, Foto: Jutjub printskrin

Što se tiče sina i snajke, ona se ne brine mnogo za njih iako je broj zaraženih u Srbiji trenutno u porastu, jer veruje da će oboje paziti na sopstveno zdravlje.

Bojana Rodić i Mirko Šijan

INSTAGRAM

Bojana Rodić i Mirko Šijan , Foto: INSTAGRAM

"Ne plašim se uopšte za njih. Sad nema ni gužve i oni su baš izabrali termin kad nije ni frka, a i oni se čuvaju. I ovde dok su bili uvek su išli sa maskama. Pridržavaju se svega i nisu mnogo ni izlazili, niti su šetali. Uglavnom su provodili vreme u kući, retko gde su išli. Oni su pametni po tom pitanju. Baš se čuvaju, a ko se čuva, i Bog ga čuva", kazala nam je Božinovska i dodala:

"Ako budu morali da idu u karantin kad se budu vratili, hvala Bogu, imaju gde da budu, čak možemo i da se ne sretnemo u onolikoj kući."

PROČITAJTE JOŠ: