goca tržan
Printscreen/Youtube/Suzanin izbo
goca tržan

Printscreen/Youtube/Suzanin izbo

Foto: Printscreen/Youtube/

Pop pevačica za „Alo!“ otkriva kako se oseća zbog trenutne situacije u zemlji i činjenice da nema posla.

-Ono što malo ko razume jeste da pevači ne kukaju za sebe i svoje finansijsko dobro. Estrada nisu samo pevači, pa samim tim ne tražimo za sebe. U proseku hranimo pet-šest porodica. Muzičari imaju svoju decu, tonci, vozači... - kaže pevačica za „Alo!“.

Goca Tržan

Rajko Ristić/Alo!

 Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica u poslednje vreme sve češće na društvenim mrežama reklamira određene proizvode, a mnogi joj to zameraju.

Goca Tržan

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

-Nema nastupa, pa kada reklamiram ono u šta sam sama uložila novac, nađu se pametni da i to komentarišu na primitivan način. Ne znam, možda bi bilo bolje da se kurvam, moguće da bi me tada više cenili u ovom iskrivljenom svetu. Neće nas ubiti korona nego zloba - rekla je Goca za „Alo!“. 

Tamara Milutinović

Alo/ Dejan Briza

Foto: Alo/ Dejan Briza

Tamara: Svi žele da komšiji crkne krava...

Pevačica Tamara Milutinović slaže se sa starijom koleginicom i oštro osuđuje one koji se raduju tuđoj nemaštini.

-Sto ljudi, sto ćudi. Ima onih koji se saosećaju sa drugima, a i onih koji likuju. Gade mi se ljudi koji vole da komšiji crkne krava. Što se nas pevača tiče, svi smo kukali da želimo odmor, pa eto nam ga odmor sada. Još uvek se ne žalim i držim se na nogama. Ostaje mi da se nadam da će sve ovo brzo proći, da ću se vratiti poslu i konačno otići na more - kaže pevačica za „Alo!“.

 

Pročitajte još:

Komentari (3)

šane

04.08.2020 08:41

pazi priču ,, primitivci bi me više cenili da sam ku...,, pa naravno da nisi, a ko su primitivci i zasto tako nazivas množinu. primitivac ima ime a primitivci su ,, mnogo,, ko su mnogo od tebe...

moni

04.08.2020 09:04

pa bilo je vremena pre...znaš ti

Nada

04.08.2020 09:10

Zašto je komentar, zloba? Da li brinu, sa estrade, kada je većina bez para i jedva sastavlja kraj? Zašto kurvanje? Sada je sezona berbe malina. Estradne zvezde, svoju publiku nazivaju, običan svet. Taj običan svet, ne kuka kada ostane bez posla, već dostojanstveno trpi i snalazi se, da živi i preživi.