Halid Muslimović
Rajko Ristić/Alo!
Halid Muslimović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Inspektori Agencije za istragu i zaštitu BiH (SIPA) podneli su juče krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH protiv pevača Halida Muslimovića, pišu bosanski mediji.

Naime, ova informacija potvrđena je za "Glas Srpske" u SIPA, a poznatog pevača terete da je počinio krivična dela pranje novca i prevara i da je stekao protivpravnu imovinsku korist od najmanje 209.273 maraka.

Halid Muslimović

M.Jošida

Foto: M.Jošida

Bašićeva je tokom svedočenja otkrila da je Muslimovića upoznala tokom njegove turneje po Australiji 2015. godine i da mu je tokom trogodišnje ljubavne veze, uključujući putne troškove i desetine međunarodnih transfera novca putem Vestern juniona, na račune Muslimovića prebacila skoro 400.000 dolara.

Halid Muslimović

Masanori Jošida/Alo!

 Foto: Masanori Jošida/Alo!

Ona je tvrdila da joj je obećavao da će joj vratiti novac, a kada je saznala da je obmanuta i da od toga neće biti ništa, doputovala je u BiH i suočila se sa Muslimovićem koji ju je, kako se navodi u optužnici, na putu od Prijedora prema Banjaluci u svom vozilu prvo verbalno, a potom fizički napao Bašićevu. Muslimović je na suđenju negirao sve optužbe tvrdeći da mu je “sve napakovano”.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

22.09.2020 18:19

A hahahaha nisam ja , nisam majke mi, to su mi namestili, mrze me, ljubomorni su tako svako sa Estrade peva bilo da je iz Srbije, BiH ili Crne Gore pa i Makedonije .