Nenad Pagonis
ALO!
Nenad Pagonis

ALO!

Nenad Pagonis, Foto: ALO!

Naime, kako "Alo!" saznaje, višestruki šampion Evrope i sveta u kik-boksu i boksu nedavno je dobio ponudu koju sigurno neće moći da odbije, a koja je stigla od jednog američkog filmskog producenta.

- Nenad je i te kako poznat i priznat u svetu kao sportista, no nije mu bilo ni na kraj pameti da će jednog dana njegov život biti inspiracija da se o njemu snimi film. Posebno je iznenađen činjenicom da je ponuda stigla od jedne američke produkcije - kaže izvor "Alo!" i dodaje:

- U mejlu koji je dobio navodi se da bi film bio inspirisan njegovim životom, posebno sportskom karijerom, ali i činjenicom da se Nenad bavi pevanjem i da nastupa sa bendom. Cela ta priča snažnog sportiste koji u ringu ostavlja srce i dušu i bori se sa protivnikom, a sa druge strane pokazuje i svoju emotivnost kad se lati mikrofona, bila je inspiracija američkom producentu da kontaktira s njim - otkriva naš izvor.

Uloga u seriji "Jugoslovenka"

Nenad Pagonis

Alo!

Nenad Pagonis, Foto: Alo!

Pagonis se, osim u pevanju, već oprobao i u glumi te je u seriji "Jugoslovenka" dobio zapaženu ulogu. Nenad u novoj seriji, koja se emituje na TV "Pink", igra kapetana koji je strastveni kockar.

Glavna uloga pripala bi Nenadu, u slučaju da prihvati ponudu.

- S obzirom na to da se Pagonis odlično pokazao u jednom šou-programu, gde je imitirao mnoge javne ličnosti, a da su snimci tih nastupa i te kako postali viralni, producent iz Amerike mu je ponudio da glavnu ulogu u filmu dobije upravo on. Pored toga što bi cela priča bila inspirisana Nenadovim životom, oni smatraju da ne postoji razlog da bilo ko drugi dobije ulogu u filmu osim Pagonisa - kaže naš izvor.

Objavio autobiografiju "U ringu sa životom"

Proslavljeni sportista prošle godine objavio je autobiografsku knjigu pod nazivom "U ringu sa životom". Reč je o uzbudljivoj i dinamičnoj priči, u kojoj je Nenad na emotivan način podelio detalje iz svog života, počev od odrastanja u teškim uslovima na Staroj Detelirani do prevazilaženja brojnih prepreka na kojima bi mnogi odustali ili skrenuli s puta, pa sve do osvajanja svetskih visina.

Kako bismo proverili tačnost ove informacije, kontaktirali smo proslavljenog kik-boksera koji nam je rekao:

- Sve to je još uvek neka daleka budućnost. Ovo nije prva ponuda koju sam dobio i o kojoj razmišljam, ali sada imam neke druge prioritete. Drago mi je da se lepe vesti brzo šire - poručio je Pagonis. 


PROČITAJTE JOŠ: