Igor Kojić, Severina Kojić
Alo/Rajko Ristić
Igor Kojić, Severina Kojić

Alo/Rajko Ristić

Foto: Alo/Rajko Ristić

Naime, Severina je nekoliko dana nakon proglašenja vanrednog stanja u Srbiji usled pandemije koronavirusa došla u Beograd i provela skoro dva meseca kod svekra Kebe u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, gde su počele velike razmirice između nje i Igora.

Severina, Igor Kojić

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

- Severina nije znala da duguje državi Hrvatskoj stotine hiljada evra zbog prekršaja koje je pravila vezano za svoje dete Aleksandra jer je često menjala advokate. Kad su je obavestili, ženi se slošilo, a Igor je pukao. Rekao je da je to sve njena krivica, da će porodica bankrotirati zbog nje, a ona mu je rekla: "Dosta sam ja izdržavala i tebe i tvoju porodicu. Hoćeš novac? Uzmi, pa zaradi". Nakon toga, Igor joj je rekao da su završili svaku priču i da hoće razvod. Ona je ubrzo otišla u Zagreb, a on je podneo zahtev za razvod braka - zaključio je izvor.

Kako dalje saznajemo, Igora roditelji nisu podržali u ovoj nameri. Rekli su mu da ne može sad da ostavi ženu u problemima, ali on ne želi nikoga da sluša i ubeđen je da je razvod najbolja opcija.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Igorom, kao i sa Severininim PR Davorom Grginom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke

Duguje državi 208.000 evra

Severina i Igor Kojić

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Srpski telegraf prvi je pisao o tome da pevačica državi Hrvatskoj mora da isplati paprenih 208.000 evra zbog toga što je čak osam puta prekršila zabranu objavljivanja fotografija maloletnog sina Aleksandra. Prema navodima izvora, Opštinski sud u Zagrebu je doneo tu presudu zarad zaštite bezbednosti deteta, a Severina se žalila Drugostepenom županijskom sudu u Dubrovniku, koji je njenu žalbu odbio i potvrdio presudu Opštinskog. U međuvremenu, osam puta je objavila fotografije na kojima se vidi Aleksandar, a kazna joj se svaki put duplirala. Prva je bila oko 700 evra, sledeća 1.400 evra i tako je ubrzo dostigla ogroman iznos.

Igorov advokat kontaktirao sa Seve


Severina Kojić, otkako se vratila u Zagreb, nije se videla sa suprugom Igorom, a kako saznajemo, mali Keba je odlučan u nameri da se razvede.

- Igor i Seve već duže vreme nisu u dobrim odnosima, a sada je njegov advokat kontaktirao sa njom oko razvoda. Igor čak nije hteo ni sam da je zove jer zna da bi pokušala da ga odgovori, što se već desilo, a on je popustio samo zbog malog Aleksandra.

 

Komentari (6)

Dr. Mejli

19.05.2020 13:37

Moracu da vas razocaram. Nista od razvoda.

Slobodan gradjanin

19.05.2020 15:24

CIGANSKA POSLA. KAD IMA PARA ONDA DAJ DAJ. A LOS PEVAČ PA KOKOS NEMA JAJA. E ONDA PORO ZVEZDA REŠILA DA PROMENI PETLA. A ON PODNEO ZAHTEV ZA RAZVOD. KO STO REKOH CIGANSKA POSLA.

beba

19.05.2020 16:27

On je tako antipatican tip,da mi uopste nije jasno zasto je s njim...

Banaćanin iz Bačke

19.05.2020 18:46

Ona je smešna riba , a on još smešniji tip .

Vlada

19.05.2020 19:45

Ciganska posla.

Rile

20.05.2020 08:36

Konačno je napisano da je Igor čovek bez zanimanja a ne da nas lažu fudbalski menadžer. Ujedno je dobro što je konačno shvatio da se od pornografije ne može večno živeti.