Red TV
Promo
Red TV

Promo

 Foto: Promo
Red TV

Promo

 Foto: Promo

„Igraj da bi se igrali“ nije samo emisija o video-igricama u kojoj se takmiče poznate ličnosti, već ima i humanitarni karkater. Poznate ličnosti takmiče se u video-igrama , a pobednik će imati tu čast da se u njegovo ime uruči finansijska podrška deci koja boluju od različitih bolesti, kojima je pomoć neophodna. Gejming emisija “Igraj da bi se igrali” nastala je iz ideja je da se spoji zabava i humanost, da se igra za bolje sutra dece kako bi ona nastavila igru svog detinjstva.

Red TV

Promo

 Foto: Promo

Svakog radnog dana očekuju nas novi VIP takmičari, ali i nova priča o malim herojima kojima je pomoć potrebna. Produkcija je za svako dete, čija se priča emituje u okviru svake epizode, izdvojila 100.000 dinara, ali to je samo početak jer se putem emisije pozivaju svi ljudi koji mogu i žele da pomognu.

Kroz emisiju “Igraj da bi se igrali” svakog radnog dana možete da vidie kako su se naše poznate ličnosti snašle u ulozi gejmera i nasmejte se do suza, a sve to kako bi mališani koji su deo serijala mogli bezbrižno da se igraju.

Red TV

Promo

 Foto: Promo

Podršku najmlađim hrabrim borcima pružili su Edita Aradinović, Ana Kokić, Milica Pavlović, Jelena Kostov, Mili, Vuk Mob, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Anabela, Luna i mnoge druge ličnosti, a nova epizoda gejming emisije “Igraj da bi se igrali” očekuje vas svakog radnog dana od 19:30 na RED TV-u.

Pročitajte još: