Ilda Šaulić
Rajko Ristić/Alo!
Ilda Šaulić

Rajko Ristić/Alo!

Ilda Šaulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život i slike sa mesta nesreće ostale su urezane njegovoj porodici. Ali skupili su, kako kaže Ilda Šaulić, snage da nastave dalje. Šaban je obožavao Krčedin, koji je, kako napominje pevačica, bila njegova oaza mira. Zato, sada kada god ima vremena, voli da obiđe mesto gde imaju porodičnu kuću.

Ova šarmantna pevačica priznaje da ne prođe dan da ne pogleda u nebo u njenu zvezdu vodilju, tatu Šabana.

- Ne prođe dan a da ga ne spomenem u nekom kontekstu i sigurno je tako. Živim u ovom trenutku. Treba da se bavim muzikom, da snimam i to je najbolja spona sa mojim ocem - ističe ona, za koju je pokojni pevač govorio da je njegova mezimica.

Šaban i Ilda Šaulić

Alo!

Šaban i Ilda Šaulić, Foto: Alo!

U poslednje vreme Ildi osim smrti oca, desile su se još neke ružne situacije. Prvo je dobila koronu, a onda i izgubila dete.

- Osoba sam koja i iz onog najgoreg traži tračak zbog čega treba da da se živi dalje, a to je porodica, dete. Tako da naša međusobna podrška je naša najveća pokretačka snaga. Ni sama ne znam ponekad odakle crpim energiju, da li je to urođeno ili nešto što dolazi odozgo? - kaže emotivno Ilda, koja bi volela da dobije i drugo dete:

- To su stvari koje se ne planiraju, ako bog da, bilo bi lepo da Ema ima brata ili sestru. Ali iskreno, bogu hvala na njoj.

Šaban Šaulić, mural

Alo!

Šaban Šaulić, mural, Foto: Alo!

Šaban zaslužuje ulicu u Šapcu

Prema Ildinim rečima, ulica u Šapcu je trebalo da se zove po Šabanu Šauliću.

- Kuća je svakako sređena, obnovljena i želim da ona ostane mesto gde ćemo mi da dolazimo. Da li će to jednog dana biti muzej ili će on biti otvoren na nekom drugom mestu, što on svakako zaslužuje, to ćemo videti. A naravno, to za ulicu u Šapcu mislim da je prirodna stvar, zato što je on taj grad na najlepši mogući način proslavio - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

zoki

14.11.2020 10:26

Hoću i ja ulicu . I ja pevam . Zašto ne svi pevači , trubači i harmonikaši ???