Indi Aradinović
Alo.rs
Indi Aradinović

Alo.rs

Foto: Alo.rs
Indi Aradinović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Ekipa Alo.rs je imala priliku da porazgovara sa Indi, koja nam je otkrila šta se sve dešavalo u njenom životu posle operacije. Takođe, otkrila je detalje o njenoj novoj pesmi, odnosu sa pevačicom Minom Kostić sa kojom je već duže vreme u svađi, ali i čuvenoj pucnjavi u restoranu gde je pevačica nastupala.

Naime, snimak o kom je brujala cela Srbija, na kom se desila pucnjava u okviru jednog restorana gde se odvijala proslava, je bio zanimljiv upravo iz razloga jer se na njemu nalazila i Indi Aradanović. Pevačica je, čuvši pucnje, pobegla, što je prema mišljenju mnogih, izazvalo zanimljive komentare. Za Alo.rs pevačica je otkrila da li bi isto reagovala u slučaju da se nađe u sličnoj situaciji ili bi bila spremnija:

Indi Aradinović

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

- Ja sam neko ko ne voli oružje i neko ko nije ljubitelj toga i to je toliko simpatično ispalo da su mnogi ljudi mislili da je namontirano, ali zaista nije. Ona brzina i sve što se desilo ne bi ni zec brže izveo (smeh). Kada vidiš neki pištolj od tebe na dva metra, a ti treba da pevaš: "A gde žuriš bato bre", onda ti nije svejedno. Bilo je komentara na moj račun, ali sve je to pozitivno naravno. Lažni su meci bili u pitanju, što je najvažnije i nije bio ni pravi pištolj. Ja stvarno inače baš ne volim oružja na takvim javnim događajima.

 

 

PROČITAJTE JOŠ: