Indira Aradinović
Ata images
Indi

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Sada sam dobro, ali pakao koji sam prošla nikada neću zaboraviti. Nisam znala da li ću preživeti, a najteže mi je bilo zbog moje majke i sestre Edite. Međutim, izvukla sam se i sada pokušavam da se vratim u normalu i da više ne mislim o tome. Da mi je neko rekao kakav ću pakao preživeti zbog operacije, tražila bih druge načine da smršam. Pa ko je mogao da zna da ću biti životno ugrožena? Neću više da mračim sa tim, dobro sam i idem dalje - rekla je Indi, koju smo fotografisali u prvom izlasku sa prijateljima nakon ukidanja vanrednog stanja.

Indira Aradinović

Ata images

Foto: Ata images

- Svi mi nude da nešto pojedem, ali sam rekla "ne" masnoj i nezdravoj hrani. Na posebno sam režimu, kojeg se strogo pridržavam i ne smem da posustanem - kaže pevačica, kojoj komplimenti za novi izgled samo pristižu.

Indira Aradinović Indi

Screenshoot Instagram

 Foto: Screenshoot Instagram

- Prijatelji, kolege i moja publika su mi prvo bili velika podrška, a sada, kada je najgore prošlo, hvale me da lepo izgledam i da sam dosta smršala, ali čeka me još. Udvara mi se i dosta muškaraca, ali idealan dečko za mene nije iz Srbije. Ne kažem da naši momci nisu lepi, ali sve sam već to prošla i znam da moj idealni muškarac neće biti iz naše zemlje - otkrila nam je Aradinovićeva i dodala da još nije vreme za majčinstvo.