Isak Šabanović
prinstcreen/yotube
Isak Šabanović

prinstcreen/yotube

Isak Šabanović, Foto: prinstcreen/yotube

U razgovoru za „Alo!“ Šabanović nam je otkrio koliko mu prija popularnost nakon što je u emisiji „Zvezde Granda“ napravio opštu pometnju među žirijem i publikom, ko mu je najveća konkurencija, ali i zbog čega je zahvalan što mu je Mili mentor.

- Nikog ne smatram konkurencijom, opušten sam što se toga tiče. Lagano, otpevam, pokažem šta mogu i zdravo-doviđenja, tu su ljudi koji odlučuju da li si ili nisi ispunio kriterijume „Zvezda Granda“. Mnogo nas zaslužuje da ponese tu titulu, a meni je bitna naša međusobna podrška i to što smo se saživeli jedni sa drugima, jer smo u istom košu - kaže Šabanović i otkriva s kojim kolegom je ostvario najbolji odnos.

Aleksandar Milić Mili sa takmičarima

Alo!

Aleksandar Milić Mili sa takmičarima, Foto: Alo!

- Nani je odličan pevač, to što sam čuo na takmičenju mi se svidelo. Nas dvojica imamo priliku da sarađujemo sa muzičkim magom Milijem. On je nezamenjiv, daje nam vetar u leđa. Iskreno, ja privatno slušam rok, džez i bluz, izvornu nisam imao prilike da pevam, a o komercijalnoj da ne pričam. Mada, znaću da zapevam i to kada dođe pravi trenutak - iskreno govori Isak za ,,Alo!“.

- Raditi sa muzičkim velikanom Milijem je čast i zadovoljstvo, a nas dvojica imamo drugarski odnos, iako on ume da bude strog. Njegova rečenica „Kad izađeš tamo na scenu, neka svi vide kako treba da izleda zvezda“ mi je uvek u glavi - kaže Nani i komentariše reakciju ženskog dela žirija nakon njegove izvedbe: - Jeste akcenat stavljen na moj izgled, ali nisu zapostavili ni moje glasovne sposobnosti, sve su komentarisali - kaže Nikola.

Aleksandar Milić Mili sa takmičarima

Alo!

Aleksandar Milić Mili sa takmičarima, Foto: Alo!

S druge strane, Mili je u opuštenoj atmosferi u svom studiju iskreno progovorio o budućem pobedniku, za kog veruje da će biti jedan od njegovih takmičara.

- Mogu da kažem da sam siguran da će neko od mojih kandidata pobediti, jer ipak sam ja ,,produkcija“ - kaže kroz smeh direktor „Grand produkcije“ i dodaje:

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: