Milica Pavlović
Privatna arhiva
Milica Pavlović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Milica Pavlović tumači jednu od uloga u seriji "Pevačica", a već na samom početku imala je priliku da se oproba u intimnim scenama i to, ni manje ni više, sa velikim frajerom Milošem Timotijevićem.

BONUS VIDEO

Njihova zajednička slika isplivala je na društvenim mrežama, a moramo priznati da zajedno izgledaju top!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

????????? - sve pikanterije i činjenice koje treba da znate o seriji PEVAČICA ⬇️ ? ??????? ??????? ????č??? - Serija prati uspon Ivane Lazić i sve ono što je prati na putu do slave, sve dok joj se snovi ne pretvore u košmar, a njen život na kraju ne okonča ubistvom. 9️⃣ ????????? ?? ??? ??š??? ??????? ????č??? - PEVAČICA će se baviti, prvi put kada je reč o domaćim serijama, crnom magijom i nečim što se može svrstati u domen paranormalnog. 8️⃣ ?????? ???????ć, ?????? ??????? ? ?????? - Kada je izbor pao na Milicu to je oduševilo mnoge, mada je bilo i onih kolega koje su smatrale da za nju to nije bila najpametnija i najispravnija odluka. 7️⃣ ?? ?? ????? ?????????ć? - Ovo pitanje ostalo je bez odgovora, a čak nije sigurno da će se lik Zorana zaista i pojaviti u seriji. 6️⃣ ?????? ????????? ? ?????? ?? ?????? - inspiracija za lik vračare Vlajne potiče iz lika Jelenine svekrve – Zorice Marjanović, koja se u stvarnom životu navodno bavi crnom magijom. Njenu rolu dočaraće Nataša Ninković. 5️⃣ Č??? ć? ?? ?????? „????č???“? - Ovo je priča koja prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i uspehu. 4️⃣ ???? ???? ????š ??????????ć? - Lik kompozitora Vlade Vidaka, koji je i Ivanin dečko. 3️⃣ ?? ć? ?? ?????? ???????? ????č??? ? ??????? - Smrt pevačice istraživaće detektiv Bojan, koga tumači glumac Zlatan Vidović, kao i Rade, u čijem liku se pojavio Igor Đorđević. 2️⃣ ? ?????? ć? ?? ???????? ? ?????? ????ž?ć - Voditelj će igrati samog sebe. Ognjen će u svojoj emisiji postavljati Ivani škakljiva pitanja. 1️⃣ ???? ? ??? ć??? ??????? ????Č???? - Serija će imati 12 epizoda i gledaćemo je 2021. na Superstar TV, a zatim i na Pinku. #pevacica #serijapevacica #milicapavlovic #milostimotijevic #nikolarakocevic #natasaninkovic #jelenamarjanovic #krimi #drama #domacaserija #domaceserije #superstartv #domaciglumci #zvezdegranda #filmitv

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs) on Nov 8, 2020 at 5:41am PST

Jednom prilikom, pevačica je izjavila kako sve njene drugarice otkidaju na Timotijevića, ali i da ga i ona sama smatra privlačnim, pa se s razlogom može verovati da joj ove scene nimalo nisu teško pale.

PROČITAJTE JOŠ