Severina
YouTube/Printscreen
Severina

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Tog 22. novembra 2015. godine ceo Balkan je gledao prema Beogradu gde je regionalna muzička zvezda Severina Vučković u jednom luksuznom hotelu izgovarala sudbonosno "da" Igoru Kojiću.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Nov 22, 2015 at 4:31am PST

Za svadbeno slavlje spremali su se u odvojenim hotelskim sobama, a Severina je nakon venčanja objavila brojne fotografije priprema.

Iako su se zapravo ranije venčali u istarskim Balama, u Beogradu su razmenili zavete pred lažnom matičarkom Gordanom Zorić. Naime, zakonski se priznaje samo venčanje obavljeno pred sveštenikom u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Device Marije, pošto se to u Hrvatskoj smatra službenim činom venčanja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Dec 3, 2015 at 7:46am PST

U srpsku knjigu venčanih samo je upisano da se venčanje odvilo dva meseca ranije u Hrvatskoj. Tu je formalnost u svojoj kancelariji obavio beogradski matičar Radivoj Mrđa, čovek koji je venčao Željka Ražnatovića i Cecu.

Severina

Printscreen

Foto: Printscreen

Prostor u kojem su izgovorili sudbonosno "da" izgledao je poput scene pozorišnee predstave, a celu svadbu je režirao Tomaž Pandur.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Jan 3, 2016 at 4:26am PST

Prvi ples otplesali su uz Petra Grašu i njegovu pesmu "Moje zlato", a nakon njega nastupio je Goran Karan i otpevao "Lipa si, lipa". Njena venčana kuma bila je Andrea Čermak, a venčanicu je dizajnirala Matija Vuica.

Prvi skandal izbio je kad je Severinina sestra Zdenka rekla da neće doći na svadbu jer se protivi sestrinoj udaji za Srbina.