JAVNOST U NEVERICI! Isplivao razlog zbog kojeg je voditeljka popularnog kviza "Slagalica" zamenjena!

Na pitanje smatra li da će biti dostojna zamena koleginici Kristini Radenković, poručuje....

Slagalica
Foto: Youtube/Printscreen

Kako je voditeljka Kristina Radenković počela da radi na projektu "Stigni me ako znaš", njeno mesto u kvizu "Slagalica" zauzela je Jelena Simić, koja je, priznaje, imala tremu u prvoj emisiji.

Gledaoci najpopularnijeg kviza u Srbiji "Slagalica" iznenadili su se kada su sredu umesto voditeljke Kristine Radenković ugledali novog domaćina. Naime, kako je Kristina zauzeta drugom projektom, na njeno mesto je došla Jelena Simić, novinarka RTS-a. Prve kritike gledalaca ovog kviza bile su pozitivne, a Jelena otkriva kako je došlo do toga da se ona pojavi u jednom od najgledanijih televizijskih formata.

Olivera Kovačević
Foto: printscreen

- Ideja je potekla od glavne i odgovorne urednice Zabavnog programa RTS-a Olivere Kovačević. Kristina je bila na odsustvu i bilo je potrebno da je neko zameni. Sedele smo u kancelariji, a Olivera je predložila da odem na probu. I tako je sve počelo. TV „Slagalica” je najgledanija televizijska emisija u Srbiji i za mene je to bila čast zbog poverenja koje mi je ukazano, ali i izazov jer je drugačije od onoga što sam do sada radila. U informativnom programu RTS-a provela sam 11 godina. Radila sam kao novinar i autor emisije „Krenimo redom”. Poslednje četiri godine deo sam zabavne redakcije i tu sam stekla dragoceno iskustvo u kreiranju i realizaciji programa - priča Jelena, te dodaje da je u prvoj emisiji imala tremu.

- Da, imala sam tremu, tačnije osećaj odgovornosti da sve prođe kako treba - izjavila je Jelena.

Na pitanje smatra li da će biti dostojna zamena koleginici Kristini Radenković, poručuje:

Jelena Simić
Foto: Printscreen

- Kristina je moja draga koleginica koju cenim. Dala mi je korisne savete i podršku. TV "Slagalica" ima svoj ustaljen koncept i moj zadatak je da se uklopim najbolje što umem. Svako od nas ima svoj pečat, ne mogu da ličim ni na jednu voditeljku kviza, niti je to ideja - objašnjava nova voditeljka popularnog kviza.

Dobila je dosta poruka od prijatelja i kolega kada su je ugledali na malim ekranima, a bilo je i onih zanimljivih.

- Svaki čovek ima neki svoj ugao posmatranja. Kritiku prihvatam, ako je dobronamerna, jer sam svesna da je to način da budem bolja. Od komentara najzanimljiviji su mi bili "nova voditeljka Slagalice, a nije plava" - kroz smeh priča Jelena.

Kristina Radenković
Foto: Alo/Dejan Briza

Inače, Jelena je rodom iz Sarajeva, a u intervjuu za medije rekla je da se sa 12 godina suočila sa svetom odraslih i da bi se o njenom životu mogao snimiti film. Prema pisanju ovog lista, seća se da kada je došla u Beograd, kad god bi neko jače zalupio vrata, ona bi se trgla i imala osećaj kao da je pala granata. Udata je za uglednog profesora Dragana Simića, koji je dekan Fakulteta političkih nauka. Njih dvoje imaju ćerkicu Unu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi