IVANA NEGATIV PRE 7 GODINA VODILA ĆERKU KOD MIKE ALEKSIĆA Ispričala šta se desilo kada su zakasnile na audiciju!

Pevačica opisala svoje iskustvo s uhapšenim nastavnikom glume.

Glumica Milena Radulović javno je istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna navodno silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić.

Milena Radulović i Mika Aleksić
Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Alo.rs/ATA Images

Neke su takođe imale neprijatno iskustvo sa Mikom Aleksićem, a pevačica Ivana Peters otkrila je da je njenu ćerku trebalo da upiše baš u njegovu školu.

Ivana Peters
Ivana Peters, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Pre jedno sedam godina, mislim, možda i više, vodili smo Saru na prijemni kod Mike Aleksića. Negde pored Kneza. Kasnili smo. Momak je zatvarao vrata od zgrade i rekao da sačekamo. Vratio se i rekao da Mika poručuje da dođemo sledeće godine. Sledeće godine. Sledeće. Godine. Sad kad čitam sve ovo drago mi je zato što smo zakasnili. Sve ima svoje, definitivno - napisala je Ivana na društvenim mrežama.

Đorđe David se oglasio i otkrio da se čuo sa Aleksićevom suprugom, više o tome OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Malogradjani
  19/01/2021 - 23:12
  svi bi da budu glumice a da ih ne trte a oduvek zna se je to uslov za dobijanje uloga. Jos od 2 sv rara. nisu ih trtili u etinstvu ali kad su zagazileu svet filma ko je stigao. E pa nem aglumica bez TRT tako je i na Brodveju.Niko nije umro od toga to sve ide zajedno u paketu jedino što je ovo vreme kad je pedofilija IN. Svi pogiboše da je odbrane od poslanika svetskih do medija i palanačkih političara.Nije ni ovom čoveku bilo lako da se nagleda toliko antitalenata a da ih iseparira.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi