Stefan Đurić Rasta
Rajko Ristić/Alo!
Stefan Đurić Rasta

Rajko Ristić/Alo!

Stefan Đurić Rasta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Beogradski mediji objavili su fotografije sa Instagrama, na kojima je bivši policajac iz Loznice, koji je bio menadžer repera Stefana Đurića Raste, a koji je 4. februara uhapšen u velikoj akciji tužilaštva, BIA i policije, kao pripadnik zloglasnog kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Pre samo nekoliko dana u velikoj policijskoj akciji zaplenjen je i reperov džip, a u prvi mah se nije znalo zašto je baš njegovo vozilo završilo na parkingu centra Uprave kriminalističke policije - SBPOK.

Uhapšeni Georgiev, koji se nekada zvao Dragan Sekulić, je od aprila prošle godine bio Rastin menadžer, a navodno su odradili su dva nastupa zajedno. 

Rasta

screenshoot/Instagram

Rasta, Foto: screenshoot/Instagram

Dok je reper bio u pritvoru, Georgiev je vozio njegov "mercedes" koji je sada zaplenjen, a od aprila, kada je bivši policajac postao Rastin menadžer, reper je otpustio svoje obezbeđenje i unajmio ljude koji su navodno u ekipi Velje Nevolje da ga čuvaju.

Otkako je Stefan Đurić Rasta pušten iz pritvora krajem januara, niko, pa ni najbliži reperovi prijatelji, ne znaju šta je s njim. On se navodno video samo s Anom i ćerkicom Tarom kada je izašao na slobodu, a od tada mu je mobilni telefon ugašen.

- Stefanu je bilo bitno samo da vidi dete, a posle toga kao da je nestao. Nije se čuo ni sa kim od prijatelja i saradnika iz firme "Balkaton", pa niko danima nema pojma šta se s njim dešava. Kod sebe nema mobilni telefon i zbog toga je nedostupan sve vreme. Nije se čuo ni sa Alenom Sakićem, s kojim provodi najviše vremena. Tada smo se malo zabrinuli jer je je za njega neprirodno da se danima ne javlja. Kolege nemaju pojma šta je s njim, a potreban im je za mnogo stvari u firmi. Posao im već neko vreme stoji - rekao je reperov drug za "Republiku". 

Pročitajte još

Komentari (8)

Nada

13.02.2021 13:30

Pa on je covek koji je valjao drogu za Velju nevolju a ovaj ga je plus i reketirao ! Postoji mogucnost da se od Veljinih ljudi krije ili su ga mozda i uhvatili da nebi nesto propevao ! Sve mi ovo mirise na sumnjivo ali klupko ce se odmotati !

Beli

13.02.2021 14:48

Tamo gde je 200 kg, tu je i Rasta

Putin R.S

13.02.2021 14:49

Kako moze da izadje iz zatvora i da ne bude dostupan kada mora da se javlja policiji?? Ova nakaza je mnogo dozvolio sebi neke stvari jer misli da je nedodirljiv!? A mozda je otisao ba svoje parcele da proveri stanje VUTRE

Goran

13.02.2021 14:51

Nemas gde da pobegnes klosaru.

Dada

13.02.2021 15:21

Samo da ga ne iskopaju u blizini....

mare

13.02.2021 17:46

Rasta je nas najbolji izvodjac njegova muzika je zvuk svetske scene jedini on je uspeo da opismeni ovu nasu estradu sve najlepse za rastu jedva cekamo novi album

milic

13.02.2021 19:06

Otisao da odnese tetki lek. Pitajte tetku.? ??

XXL

13.02.2021 21:06

Da nije otišao u vikendicu da komponuje nove hitove? Kao ono tebra - osamio se da ga niko ne pronađe.