Jadranka Barjaktarović
Printscreen/YouTube
Jadranka Barjaktarović

Printscreen/YouTube

 Foto: Printscreen/YouTube

Pevačici su čak ugasili profil na Instagramu, a ona se sada oglasila na Fejsbuku i tvrdi da nikada nije ni imala drugu društvenu mrežu.

"Instagram profil nemam, svi su lažni, toliko da znate...", napisala je Jadranka na Fejsubuku.

Jadranka

Foto: Facebook/Printscreen

 Foto: Facebook/Printscreen

Inače, crnogorsku pevačicu Jadranku Barjaktarović ispad u Podgorici kada je pevala stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije već je koštao ugleda, podrške medija, a na najvećem zvaničnom srpskom folk festival je diskvalifikovana po odluci organizatora SEMUS.

Pročitajte i:

Komentari (5)

Krusevljanin

13.09.2020 22:32

Hajde da sagledamo sav ovaj događaj iz nekog drugog ugla: Naime, primećujete li da se o njoj konstantno priča, više nego o Prijovićki, Seki, Tanji Savić, katkad čini se i od Cece, Karleuše i Brene? Da li vam to nešto govori? Ona je postigla svoj cilj, sad svi znamo za nju, izdigla se iz "mora svakojakih folk i turbo pevačica" sa "Grand" i "Pink" produkcije i stala je rame uz rame sa najpoznatijima.

joka

14.09.2020 07:11

@Krusevljanin - E steta sas nece moci doci u emisije da promovise svoju novu pesmu jaci smo od srbije

Krusevljanin

14.09.2020 11:38

@Krusevljanin - Što se tiče načina na koji je dospela u centar pažnje, to je isključivo naša krivica, i veruj mi, čim se smire strasti, ukine cenzura na našim medijima (a, hoće ubrzo), biće ona, bar što se nekih segmenata tiče u samom vrhu medijske zastupljenosti u Srbiji (i većoj nego u rodnoj CG). Jer, suludo je i van zdravog razuma da opraštaš i puštaš javne ličnosti iz država sa kojima smo u ratu bili, koje su pritom direktno vređale i satanizovale ovu državu i narod.

Jasmina

13.09.2020 22:44

Meni uopšte nije jasno zašto ovoj nebitnoj osobi dajete toliko medijskog prostora?!

Milijana

14.09.2020 06:40

Šta vam smeta Jadranka, a kada su se ove vaše drndale po Crnojj Gori i lajale na vlast niste ih kritikovali