Prostitutka
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Tema prostitucije je aktuelna otkako postoji estrada, a iznova i iznova se "začini" s pomenom popularnih rijaliti formata i njegovih učesnica.

Jasmina Ana promocija knjige

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

Pevačica je i za "Alo!" poručila da čvrsto stoji iza svojih stavova.

Andreana Čekić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!
Mihailo Maksimović

Alo!

Foto: Alo!
Jasmina Ana promocija Tijana Ajfon

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

- K*rva sam i je l' mi fali nešto? Stvari neke sam radila, prerano sam otišla od kuće, nisam znala kako treba da se ponašam, pogrešila sam, nastavila sam da živim, i? Shvatila sam da sam pogrešila. To je jedan veliki greh, To mi je bio jedini način da pomognem mojima, da pomognem sebi, ali hvala Bou da sam brzo izašla iz toga - istakla je svojevremeno učesnica popularnog TV formata.

Mina Vrbaški

Pink

Foto: Pink

- Kad sam shvatila da se i u pevačkom poslu sve vrti oko s*ksa, rešila sam da batalim mikrofon, povučem se i da naplaćujem usluge s*ksa. Moja cena je 500 evra, a za grupnjake tražim 1.000! Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate - pohvalila se starleta svojevremeno. Maca je zbog svog ilegalnog "biznisa" bila privođena.

Maca Diskrecija

e-stock/Miloš Rafailović

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

- Radim za novac, prostituka sam. Zato što to donosi veliku zaradu. Dvadeset posto želim, a osamdeset odsto zato što donosi veliku zaradu. I nema drugog posla koji donosi toliku zaradu i to čistu zaradu. Kod mene devedeset i devet odsto provale da nisam žena, a jedan osto ne provali. Ali mi priđu kao ženi. Ali i kad me provale to ništa ne menja. Ja prihvatam ulogu žene tako da nema problema - istakla je ona, pa progovorila o broju mušterija na veče:

Vjeran Miladinović - Merlinka

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Za noć imam oko 2-3 komada muškaraca ili 60 santimetara (smeh). Od s*ksa ne mogu da se umorim. Samo što više s*ksa. S druge strane ja sam veoma komercijalna. Zašto bih ja imala 15 mušterija ako ne mogu da ih podnesem? - priznala je Merlinka.

Miladinovićeva nikada se nije kajala zbog svog posla.

- Znate, ja se možda samo kajem što nisam imala 20.000 muškaraca. Nije to nimfomanija. Biti prostitutka to je neki fluid. Nije lako čoveku da izvadi četvrtinu ili polovinu plate da ti plati orgazam koji će doživeti za 5 minuta sa tobom. To je za mene uspeh. Ja sam jedna od retkih k*rvi koja je uspela da pare i obrne. Meni se k*rvanje osladilo - zaključila je.

Vjeran Miladinović - Merlinka

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Merlinka je ubijena 22. marta 2003. godine u ulici Grge Andrijanovića, kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači. Najpre je zadavljena, a zatim i zadobila snažne udarce zidarskim čekićem. Njeno telo je pronađeno mesec dana nakon smrti u poodmakloj fazi raspadanja.

Pročitajte i:

Komentari (1)

miami

30.07.2020 21:18

Fali joj u glavi, ova sto kaze da joj nista ne fali.