Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić
Rajko Ristić/Alo!
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Rajko Ristić/Alo!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić poslednjih godina često su zbog njegovog angažmana u Rusiji bili razdvojeni. Kako bi prevazišli razdaljinu, Jelena i njihova ćerka Nina putovale su često kod Ivana, ali pevačica sada ne krije radost što se glumac vratio i što će kao prava porodica dočekati predstojeće praznike.

- Drago mi je što je u Srbiji i što ne moramo da putujemo više. Mada, mi smo dosta vremena provodile u Rusiji. Bili smo u Moskvi i u Sankt Peterburgu. To je bilo sjajno, nismo ni osetile taj vremenski period koji je bio dug jer smo često bili zajedno. Sada je u Beogradu, snima “Urgentni centar” - pohvalila se pevačica.

Više od sedam godina ova tročlana porodica živela je u centru Beograda, ali su pre nekoliko meseci prodali nekretninu koju su imali u krugu dvojke i kupili kuću na Voždovcu. Ćerki Nini nije predstavljalo problem da promeni osnovnu školu, dok su im prve komšije u novom kraju porodica legendarnog glumca Ljubiše Samardžića s kojom dele ogradu.

Jelena Tomašević

Marko Metlaš/Alo!

Jelena Tomašević, Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Mnogo mi je drago što smo centar grada zamenili kućom u mirnijem delu grada, naročito mi prija što je šuma pored naše kuće. Svežiji je vazduh, imamo dvorište, a za dete je dosta lakše. Nekako je sve komotnije, to sam primetila. Kao dete sam odrasla u kući, apsolutno sam se saživela sa kućom odmah. Nisam morala da se privikam, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve ovo novo. Nina je isto živnula - objašnjava pevačica.

Jelena Tomašević će Novu godinu dočekati radno u Banja Luci, ali ističe da joj to neće predstavljati problem da već sutradan bude sa svojom porodicom na okupu.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Alo!/Ana Paunković

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, Foto: Alo!/Ana Paunković

- Rado idem u Banjaluku, tamo sam imala jedne od najlepših koncerata u karijeri. Mislim da će mi biti tamo sjajno, pogotovo što imam mnogo prijatelja sa kojima se družim. Nadam se da neće biti mnogo hladno, a tu će biti i „Crvena jabuka“, tako da ćemo sjajnu atmosferu napraviti - kaže Jelena.

Jelena je nedavno imala koncert u Makedoniji, ali je pevačica tu priliku iskosristila kako bi obišla porodicu svog kolege Tošeta Proeskog, koji je tragično nastradao pre dvanaest godina.

Jelena Tomašević

Nenad Vujanović

Jelena Tomašević, Foto: Nenad Vujanović

- U Bitolju sam pevala sa njihovim kamernim orkestrom. Stigla sam da obiđem spomen-kuću Tošeta Prosekog i njegove roditelje. Upoznala sam njegovog najboljeg druga, to mi je bio neplanirani odlazak, a toliko me je napunio ljubavlju i njegovom divnom energijom. Roditelji su mu božanstveni, kao i drug. Odlazak tamo mi je bio drag i značajan - izjavila je Tomaševićeva.

Toše Proeski

Jutjub printskrin

Toše Proeski, Foto: Jutjub printskrin