ŠOKANTNI DETALJI PORODICE KARIĆ Jugoslav obišao ženu na Kosmaju, pa ga sačekao haos: Elena živi u mraku, isključili joj struju!

Posvetila se nesvakidašnjem načinu života...

Elena Karić
Elena Karić, Foto: Instagram/Printscreen

Nakon što je „Alo!“ ekskluzivno pisao da je Elena Karaman Karić Jugoslavu dala rok od mesec dana da napusti kuću na Kosmaju i nađe sebi novo mesto za život, našoj redakciji javio se blizak prijatelj kontroverzne porodice, koji nam je otkrio šokantne detalje iz života ovog para.

Nesvakidašnji način života koji je praktikovala Elena Karić nije bilo nešto što je blisko njenom suprugu Jugoslavu, pa se poslednjih nekoliko godina nisu dobro slagali.

Ona je forsirala „sjedinjavanje sa prirodom“, stalno je potencirala to kako njima ne treba ništa materijalno, izvodila je raznorazne rituale, a sve to bilo je izuzetno strano njenom mužu. U početku joj je pružao podršku misleći da je u pitanju prolazna faza, međutim, kasnije je shvatio da se Elena zaista odlučila za neki nov način života.

Njih dvoje skoro godinu dana ne žive zajedno, a ona mu je nakon priče o razvodu saopštila da napusti njihov dom na Kosmaju, što je on i učinio. Pre nekoliko meseci, kako tvrdi naš izvor, Jugoslav je otišao da poseti ženu i decu, a tamo ga je dočekao haos!

Promenio ju je boravak u Peruu  

Elena je pre nekoliko godina bila u Peruu na spiritualnom putovanju, a nakon toga, po povratku u Srbiju, dizajnerka je nastavila sa neobičnim ritualima koje je izvodila na Kosmaju. Često se moglo pročitati da su njene komšije šokirane onim što je Karamanova radila, a ona je jednom prilikom ispričala kako je njena baka Peruanka, te da je njoj civilizacija Inka izuzetno bliska, kao i sve ono što su oni radili.

- Kada je stigao na Kosmaj, Jugoslav se šokirao! U njihovoj luksuznoj kući nije bilo struje, a Elena je sedela u mraku. Kada je pitao zbog čega ne uključi makar u jednom delu kuće neku od sijalica, ona je rekla da nemaju struju jer ona nije plaćala račune. On se užasno iznervirao i šokirao kada je na stolu dnevne sobe ugledao gomilu neplaćenih računa. Elena mu je saopštila da njoj to ništa ne predstavlja i da ona može da živi i bez struje u kući - rekao je izvor „Alo!“ blizak paru.

Elena i Jugoslav Karić
Elena i Jugoslav Karić, Foto: Instagram/elena.karamankaric

- Jugoslav je, naravno, uzeo sve te račune i odneo ih, ali i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova supruga postala toliko sebična - kaže naš izvor. 

POTPUNO GOLA PRED KAMERAMA! Muški pol je do sada samo zamišljao, a OVDE pogledajte kako Rialda izgleda bez i jednog komada garderobe!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sergej
  10/01/2021 - 07:42
  Oni vec dugo nisu zajedno i zasto krivicu svaljujete na nju i izmisljate besmislene? Jugoslav je vec duze vreme u ozbiljnoj ljubavnoj vezi sa izvesnom Marijanom sa Cukarice i to krije od javnosti..
 • Korisnik: itd
  10/01/2021 - 01:22
  dok zelimno nešto dotle smo živi.Kad nestane želja ne treba namništai onda smo živi mrtvaci.Žena je imala sve. Sve joj se zgadilo ali nece dugo posto nije navikla da se muči.Vratiće se ubrzo na staro.
 • Korisnik: sledećiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  10/01/2021 - 01:15
  Veliki deo Srba nema struju.
 • Korisnik: Snežana
  09/01/2021 - 18:18
  Njoj ipak treba stručna pomoć, a bojim se da je nije neka sekta uzela pod svoje
 • Korisnik: Anica
  09/01/2021 - 17:38
  E, Jugoslave na grbaču si natovario veličinu bez pokrića. Beži i traži normalnu devojku kojih je pun Beograd. Ova će naći 4 koji će je finansirati ne brini.
  • devijatni bogatasi @Anica
   10/01/2021 - 01:18
   nazalost on ne zna šta je normalno žena je za svoj narod normalna.Mozda mi nismonormalni kad placamo bez potrsnje struju.Naše su dede živele sa petrolejkom .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi